Foto Annemieke den Otter

Annemieke den Otter key note-spreker bij RoundTable 4 Topvrouwen NN

CFO Annemieke den Otter van Ordina is vandaag key note-spreker bij de Roundtable 4 Topvrouwen van Nationale Nederlanden met als thema ‘Transformatie’. Ze spreekt over hoe Ordina helpt klanten de verandering voor te zijn en de gevolgen van de digitale transformatie voor Ordina.

Met de strategie Ordina 2022 kiest Ordina op basis van excellente dienstverlening en vijf businessproposities voor een proactieve en klantgerichte benadering die zich richt op de businessuitdagingen van de klant. Zo zorgt Ordina ervoor dat de klant Ahead of change is en een digitale voorsprong opbouwt.

Dit wordt door de klanten zeer positief ontvangen, maar heeft ook impact op de eigen organisatie. Annemieke den Otter laat in haar key note zien hoe Ordina de strategie heeft aangepast,  welke gevolgen dit heeft op de klanten én op de eigen organisatie en professionals en wat daarbij de uitdagingen zijn.

De andere key note speaker is Annemieke Visser-Brons, directeur Pensioen Services Nationale Nederlanden. Zij gaat in op de culturele transformatie bij het samengaan van Nationale Nederlanden en Delta Lloyd en wat voor haar de uitdagingen waren tijdens dit proces.