fbpx

Ayla Cloosterman genomineerd voor Young Talent Award 2022

Ayla Cloosterman, business consultant bij Ordina, is genomineerd voor de Young Talent Award 2022. Dit is een aanmoedigingsprijs van de Stichting Topvrouw van het jaar voor jong vrouwelijk talent die ieder jaar wordt uitgereikt.

Talenten tot maximaal 31 jaar oud worden door hun werkgever voorgedragen voor deze eervolle titel. Een jury, bestaand uit topvrouwen uit verschillende sectoren, beoordelen de motivatiebrief en kijken mee tijdens de selectiedag waar deze vrouwelijke talenten een dag zichzelf laten zien door te werken aan opdrachten en te presenteren.

Bij Ordina zijn we super trots op de nominatie van Ayla. Met al haar talenten heeft ze laten zien dat ze deze nominatie heeft verdiend.

Voor Ordina is diversiteit en inclusie een belangrijk onderwerp. Het is niet voor niets als speerpunt opgenomen in onze strategie. We zijn ervan overtuigd dat het succes van Ordina staat of valt met de kwaliteit én de diversiteit van onze mensen. Diversiteit in termen van man/vrouw verhouding, maar ook qua verschillende culturele achtergronden, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en LGBT+ collega’s. Een van de beleidsinitiatieven is dan ook het verhogen van het percentage vrouwen binnen Ordina. Momenteel ligt dat op 20% en daar kunnen we dus nog een aantal stappen maken