Begin vandaag uw data journey

‘Never let a good crisis go to waste.’ Dit citaat, dat abusievelijk wordt toegeschreven aan Winston Churchill, komt erop neer dat je bij tegenslagen altijd moet proberen om daar zo goed mogelijk uit te komen. Daarom is het verstandig om nu al vooruit te kijken en te onderzoeken hoe u na afloop van deze hectische periode data kunt inzetten als versneller van uw organisatie. Begin daarom nu al met uw data journey, wordt een intelligente datagedreven organisatie en maak na de coronacrisis een kickstart.

Inzicht

Om te versnellen heeft u inzicht nodig in uw processen en organisatie. Data biedt u dit inzicht. Zo zegt het bijvoorbeeld iets over uw kosten, uw klantbediening of uw huidige business model. Als intelligente en datagedreven organisatie bent u in staat actief kennis uit de organisatie te vermenigvuldigen met kennis uit data. Door deze, met data verrijkte, kennis slim in te zetten op alle lagen van de onderneming en in alle bedrijfsprocessen is uw organisatie wendbaar en in staat te excelleren. Hierdoor presteert uw organisatie beter en blijft het relevant.

Beproefde 5 stappen aanpak

Ordina heeft een beproefde aanpak ontwikkeld om u te helpen zich te ontwikkelen tot een intelligente en datagedreven organisatie. De Ordina Data Journey kent vijf stappen: bepalen van doelstelling en context, inventarisatie van gewenste initiatieven, uitwerken van de data journey, samenstellen van het High Performing Team en uitvoeren van de data journey. Normaal gesproken doorlopen we deze stappen aan de hand van interviews en workshops bij uw organisatie.

Online data journey

Maar dit zijn andere tijden, zodat we onze aanpak momenteel online uitvoeren. Met behulp van technologische hulpmiddelen als Microsoft Teams of Skype for Business kunnen we eenvoudig online een meeting plannen, om te overleggen, documenten te delen en gezamenlijk aan presentaties te werken. De interactie blijft behouden en met de inzet van verschillende hulpmiddelen kunnen we een efficiënt proces inrichten dat tot het gewenste resultaat leidt. Inmiddels hebben we een aantal van deze online data journey’s achter de rug en klanten zijn zeer enthousiast over onze aanpak.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de Ordina Data Journey, bekijk dan onze website.
Wilt u vandaag al beginnen aan uw data journey, neem dan contact op met Sander van Kleef, business unit manager Visionworks.