High performance team Ordina ondersteunt Rabobank bij fraudedetectie

In de huidige digitale wereld slaan steeds meer criminelen digitaal hun slag. Zij zijn goed georganiseerd en werken grensoverschrijdend. Er zijn grote bedragen mee gemoeid; criminelen zijn bereid om te investeren in nieuwe manieren om de bestaande beveiligingsmaatregelen te omzeilen. Het is voor de Rabobank van groot belang om haar klanten en zichzelf te beschermen tegen dit soort criminele activiteiten.

Fraudedetectie

Daarom wil de Rabobank wil de fraudedetectie bij creditcard-transactiestromen en de credit-administratie in eigen beheer gaan nemen. Ordina heeft een High performance team geleverd om dit project te realiseren.

Multidisciplinair team

Een HP-team is een multidisciplinair team dat bij de klant aan de gang gaat om zo snel mogelijk toegevoegde waarde te leveren. Het team is met zorg samengesteld op basis van de klantvraag, waarbij er wordt gekeken welke skills nodig zijn en vervolgens worden de juiste mensen erbij gezocht.

Door de keuze voor een High performance team van Ordina hebben we een maand of drie gewonnen.

Proactief aan de slag

De grote kracht van zo’n team voor de klant is dat het team proactief aan de slag gaat en ook de verantwoordelijkheid neemt voor de kwaliteit en het product waaraan het team werkt. “Door de keuze voor een HP-team van Ordina heeft de Rabobank een maand of drie gewonnen”.