fbpx

Rotarex vertrouwt Ordina de revisie van haar processen toe voor de SAP S/4HANA implementatie.  

De Luxemburgse groep Rotarex, specialist in multifunctionele kleppen, besloot een totaal geïntegreerde oplossing in te zetten om al haar bedrijfsprocessen te ondersteunen. De keuze viel op SAP S/4HANA met onze collega’s van Ordina Luxembourg als belangrijkste implementatiepartner.

Scope: invoering van alle SAP S/4HANA modules: financiën, inkoop, human resources, productie, verkoop, boekhouding, voorraadbeheer, etc. Als eerste stap analyseerde Ordina de behoeften met betrekking tot de uit te voeren sleutelfuncties, eerst in het Groothertogdom Luxemburg en later in de rest van de wereld, met als prioriteit de definitie van de masterdata in databases, met als doel een “single version of the truth”. De eerste fase van het project bestond uit het scherpstellen van de behoeften alvorens een prototype van verschillende scenario’s voor te stellen. Zo kon maatwerkontwikkeling worden beperkt en voorgeconfigureerde oplossingen worden geïmplementeerd.

Naast de implementatie van de SAP S/4HANA modules zal Ordina Rotarex helpen bij haar digitale transformatie en bij de integratie van nieuwe technologische innovaties in samenwerking met SAP.

Ordina Smart Move

Ordina heeft een aanpak gerealiseerd voor de overstap op S/4HANA: Smart Move. Met onze Smart Move solution maken we in een aantal praktische stappen een inventarisatie van uw huidige omgeving en bepalen we samen met u wat de beste opties zijn in een gezamenlijke roadmap. Op die manier is uw organisatie optimaal voorbereid op de overstap naar SAP S/4HANA. Meer weten? Neem hier contact op met Erwin Drees, Business unit manager.