fbpx

Slimme brievenbussen: de dienstverlening die het leven vergemakkelijkt

Bringme bracht in 2015 een innovatieve pakjesautomaat op de markt, de ‘pakjesmuur.’ Hiermee kunnen pakjes die online zijn besteld eenvoudig geleverd en ontvangen worden.

Samen met de Microsoft-experts van Ordina bouwt Bringme nu een ontwikkelplatform waarop snel en veilig nieuwe toepassingen kunnen worden ontwikkeld. Zo slaan de Microsoft-experts van Bringme en Ordina de handen ineen om een antwoord te bieden op de toenemende marktvraag naar extra functionaliteiten en meer gebruiksgemak rond online bestellingen.

Slimme pakjesmuur

De manier waarop we dingen verzenden en ontvangen is voorgoed aan het veranderen. De slimme pakjesmuur die de 45 enthousiaste medewerkers van Bringme uit Leuven hebben gerealiseerd, illustreert dit. De Bringme Box is het platform waarop het ontvangen en versturen van fysieke zaken doodeenvoudig is geworden. Pakjes ontvangen, iets uitlenen of terugkrijgen? Het enige dat je als gebruiker nodig hebt is een smartphone en een Bringme Box.

Bringme is een Belgisch technologiebedrijf, een startup die zich binnen een jaar in België, Nederland en Luxemburg een stevige plek heeft verworven. Elke dag breidt Bringme haar netwerk van slimme boxen uit, sluiten meer diensten en gebruikers zich aan en brengt de app nieuwe mogelijkheden.

Microsoft-oplossingen

Het opzetten van een veilig, flexibel en toekomstbestendig ontwikkelplatform is specialistenwerk. Bringme zocht dan ook een betrouwbare partner met grondige kennis van Microsoft-oplossingen en nam Ordina onder de arm. Ordina stelde een team van Microsoft-experts samen dat het Bringme-platform én de webapplicatie klaarstoomde voor de toekomst.

De Microsoft Azure cloud-omgeving werd gefinetuned en de Microsoft Team Foundation Server (TFS) werd zo ingericht dat de diverse webtoepassingen van Bringme snel kunnen worden aangepast, uitgebreid en beheerd. Zonder prestatieverlies en met een snelle time-to-market. Sinds 1 maart 2016 staat er ook een fraai vormgegeven Bringme Box in het hoofdkantoor van Ordina Belgium. Een slimme brievenbus, als tastbaar bewijs. Want ook het leven van de medewerkers van Ordina is daarmee gemakkelijker geworden.