Code & Comedy 2019

Code & Comedy – 19 juni 2019

Het event voor en door developers vol humor en messcherpe topics.

 Code & Comedy 2019 zit erop! Op 19 juni hebben ruim 250 developers in Nieuwegein kunnen genieten van een bijzonder geslaagde avond vol humor en interessante topics. De 4e editie van dit jaarlijks terugkerende event van Ordina stond dit jaar in het teken van gaming en dat was te merken. Ordina HQ was omgetoverd tot een grote game-room.

Code & comedy in the mix

Een avondvullend festivalprogramma met lekker eten, humor, technologie en gave tech talks. Dat maakt dit evenement jaarlijks tot een groot succes. Het uitverkochte event gaat de boeken in als een bijzonder geslaagde editie, ondanks de wolkbreuk die even na zes uur ‘s avonds losbarstte boven het festivalterrein met foodtrucks.

Juist op dat moment gaven de aansprekende keynotes Mark Heckler – principal technologist bij Pivotal Software – en Hans Bos – national technology officer bij Microsoft – inspirerende sessies op de verschillende stages. Ook de tech talks van onze eigen Ordina-toppers werden drukbezocht.

Comedynight

Code & Comedy werd traditioneel afgesloten met een comedy wrap-up, waarbij de alom geprezen stand-up comedians Soundos el Ahmadi, Stefan Pop, Jochen Otten en Rayen Panday van Comedytrain de zaal op zijn kop wisten te zetten.

Had jij hier ook bij willen zijn? Stuur dan een e-mail naar events@ordina.nl en we sturen je een uitnodiging voor de volgende editie.