fbpx

Agile transformation & Design

Hoe wordt u als organisatie meer wendbaar in een digitaal tijdperk? Veel organisaties worstelen met de vraag welke manier van werken ze kunnen toepassen op weg naar een digitale organisatie.Ordina maakt graag het verschil in teams met Agile & DevOps.

We zorgen dat u maximaal profiteert van nieuwe werkwijzen, oplossingen voor werken met meerdere teams, en andere Agile & DevOps-methoden en technieken. Zo kunnen uw teams optimaal presteren en zoveel mogelijk waarde voor u en uw klanten opleveren. Hoe we dat doen? Dit doen we op drie niveaus.

 1. Richten: transformatie
  We begeleiden u in de transformatie van een waterval georiënteerde omgeving naar een Agile manier van werken. Of van Agile naar DevOps. Daarbij ondersteunen we u met de juiste veranderstrategie om uw doelstellingen te bereiken. Wij hebben een aanpak om bewustwording en de juiste mindset te creëren voor een Agile of DevOps ways-of-working.
 2. Inrichten: teams en werkwijzen
  We helpen u met de inrichting, evaluatie en verbetering van passende Agile methoden en technieken. Onder meer door het opleiden en coachen van individuen en teams. Onze coaches hebben een pragmatische aanpak, waarbij de nadruk ligt op de vergroting van de onderlinge samenwerking. Als er meerdere teams Agile gaan werken, ontstaan er vraagstukken op het vlak van integratie en samenhang. Wij adviseren u bij het maken van de keuze voor een framework, zoals SAFe, LeSS, Nexus, en kunnen u helpen bij de invoering ervan. Om vaak en snel software succesvol in productie te brengen, is automatisering noodzakelijk. We helpen u graag bij het implementeren van automatisch testen, deployment en delivery.
 3. Verrichten: uitvoeren van het werk
  Ordina heeft vele Agile & DevOps-professionals die bij u aan het werk kunnen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan developers, scrum masters, agile coaches, product owners en continuous delivery experts. Tevens kunnen we op basis van co-creatie samenwerken om tot een High performance team te komen die op basis van een DevOps-cultuur intensief samenwerkt om uw doelen te behalen.

Samenvatting diensten

 • Transformatie van waterval naar Lean/Agile en DevOps
 • Inrichten, evalueren en verbeteren van Lean/Agile methoden en technieken
 • Het scheppen van de juiste cultuur voor IT-ontwikkeling en -beheer

Meer informatie? Neem contact op met Tjeerd

Tjeerd Wichers
Tjeerd Wichers
Directeur High performance teams
Klik om direct telefonisch contact op te nemen: 030-663 7000 Bekijk mijn profiel op Linkedin Stuur een email