fbpx

Application Lifecycle Management

Zekerheid over uw bedrijfskritische applicaties.

Voor veel organisaties is IT een van de belangrijkste randvoorwaarden voor succes. Met innovatieve IT-applicaties en -platformen maakt u het verschil richting klanten. Logisch dat uw eigen IT-professionals zich richten op díe applicaties en platformen. Andere systemen binnen het IT-landschap krijgen daardoor minder aandacht, terwijl dit vaak bedrijfskritische applicaties zijn die cruciale bedrijfsprocessen ondersteunen. Ze moeten het simpelweg altijd doen. Organisaties investeren liever niet meer dan nodig in kennisbehoud en verandercapaciteit voor dergelijke applicaties. Met Ordina Application Lifecycle Management heeft u de zekerheid dat de continuïteit en doorontwikkeling van deze applicaties geborgd blijven, door ze in handen te geven van een professioneel team.

Uw applicatielandschap altijd veilig en beschikbaar

Ordina Application Lifecycle Management is de solution van Ordina die uw organisatie ontzorgt en zekerheid geeft. Onze High performance teams houden uw bedrijfskritische applicaties continu up-to-date om veiligheid en beschikbaarheid te garanderen. Daarbij bouwen onze professionals razendsnel kennis op van uw organisatie, processen en applicaties. Zodat u zich met een gerust gevoel kunt blijven richten op uw core business.

Ordina Application Lifecycle Management helpt uw organisatie wanneer:

  • U op zoek bent naar een oplossing om kennis- en competentieopbouw te garanderen voor applicaties die momenteel onvoldoende zijn gedocumenteerd, waardoor er steeds minder snel doorontwikkeld kan worden.
  • Er sprake is van achterstallig onderhoud van applicaties, waardoor security- of compliance-risico’s ontstaan.
  • U snel wilt opschalen in capaciteit bij een gewenste wijziging, zonder dat er telkens veel tijd verloren gaan aan het inwerken van een professional;
  • U moeite heeft om mensen te vinden die uw technologie begrijpen en kunnen onderhouden, ook als het gaat om verouderde technieken.

Download leaflet

Lees meer over Ordina Application Lifecycle Management en de werkwijze van onze High performance teams in onze leaflet Application Lifecycle Management – Zekerheid over uw bedrijfskritische applicaties.

Klantcase: RIVM bouwt op zekerheid van Ordina

De Dienst Vaccinvoorziening en Preventieprogramma’s (DVP)​ van het RIVM bouwt en vertrouwt al jaren op de expertise en dienstverlening van Ordina. Voor diverse werkzaamheden en verantwoordelijkheden van RIVM-DVP, waaronder de uitvoering van het Rijksvaccinatieprogramma, beheert en onderhoudt Ordina Application Lifecycle Management de applicaties. Proactief beheer en onderhoud zijn hierbij een vereiste, evenals innovaties om de applicaties actueel te houden en slimmer te maken. De samenstelling van ons High performance team wordt op basis van de actuele behoefte op- of afgeschaald en voorzien van de juiste expertises; van Oracle Classic- en Java-developers tot analisten en testers.

Vanwege doorlopende wensen voor uitbreiding of nieuwe functionaliteiten, is proactief beheer en onderhoud een vereiste voor het RIVM.

Onze aanpak

Binnen Application Lifecycle Management werken we met High performance teams, die we tegen voorspelbare en transparante kosten kunnen op- en afschalen naar de actuele behoefte binnen uw organisatie. Onze aanpak is gebaseerd op het garanderen van de continuïteit van uw applicaties, een balans tussen investeren in betrouwbaarheid en investeren in vernieuwing en ervoor zorgen dat uw platforms wendbaar genoeg zijn om mee te bewegen met uw organisatie.

Meer informatie? Stel uw vraag aan Herke

Herke Schuffel
Herke Schuffel
Directeur Application Lifecycle Management
Klik om direct telefonisch contact op te nemen: +31653898721 Bekijk mijn profiel op Linkedin Stuur een email