Automation & digital

RulesMatter! Automatiseer besluitvorming in processen met Ordina

Automation is al enige tijd aan een opmars bezig en zal in de komende jaren door bedrijven breedschalig worden ingezet om processen te transformeren en te moderniseren.

Met name Robotic Process Automation (RPA) ontwikkelt zich stormenderhand. RPA is een innovatieve techniek, waarbij softwarerobots geprogrammeerd worden om werkzaamheden met een hoog volumerend en sterk repetitief karakter te automatiseren. Zo heeft Ordina voor VodafoneZiggo een softwarerobot geïmplementeerd waardoor de verwerking van aanvragen voor telefonie- en internetaansluitingen volledig is geautomatiseerd.

Bij softwareontwikkeling is test automation tegenwoordig niet meer weg te denken. Time-to-market is steeds belangrijker en daarom worden veel testen met behulp van tooling geautomatiseerd. Op deze manier is het mogelijk om snel en doeltreffend vast te stellen of producten voldoen aan de gestelde eisen.

Extended Reality (XR), de overkoepelende term voor virtual reality (VR), augmented reality (AR), mixed reality (MR) en andere immersive technologieën, biedt de mogelijkheid om de fysieke wereld en de digitale wereld te verbinden. In de afgelopen jaren heeft Ordina voor een groot aantal klanten uiteenlopende XR-projecten uitgevoerd.

Meer informatie over Automation & digital? Stel uw vraag aan Hillebrand.

Hillebrand Meijer
Hillebrand Meijer
Businessunit manager RulesMatter!
Klik om direct telefonisch contact op te nemen: +31(0)613452385 Bekijk mijn profiel op Linkedin Stuur een email