fbpx

Cloud & IT operations

Generatie digital workplace. Verhoog uw digitale productiviteit met Ordina!

Wel of niet overstappen naar de cloud is voor veel organisaties allang geen discussiepunt meer. De cloud is één van de meest voorkomende stappen in de digitale transformatie van menig bedrijf.

Met cloud computing beschikt u over de nieuwste software en een optimale cybersecurity. Tegelijkertijd brengen cloudservices voordelen mee als schaalbaarheid, flexibiliteit, en kostenbesparingen.

Duurzaam concurrentievoordeel behaalt u door uw cloudstrategie af te stemmen op uw bedrijfsdoelstellingen en specifieke situatie. Ordina kan u hierin ondersteunen. We hebben ruime ervaring in uiteenlopende sectoren.

Onze experts hebben kennis van brede infrastructuur tot specifieke applicaties. Of het nu gaat om Microsoft Azure, Oracle- en SQLServer-databasesof Windows Cloud-werkplekken en Office 365. Engineers, architecten, consultants en projectmanagers werken aan de backbone van uw IT-organisatie. We bedenken en bouwen het fundament voor de toepassing van cloud bij uw organisatie en vervolgens nemen we het functioneel, technisch en applicatiebeheer voor onze rekening.

Meer informatie over Cloud & IT operations? Neem contact op met Sven

Sven van de Riet
Sven van de Riet
Head of service design
Klik om direct telefonisch contact op te nemen: 0+31()627053341 Bekijk mijn profiel op Linkedin Stuur een email