fbpx

Compliance

Nooit meer zorgen over complexe regelgeving en kwaliteitseisen.

Compliance is het voldoen aan regelgeving die wordt opgelegd door onder meer de overheid en interne stakeholders. Zeker startups en bestaande bedrijven in de sectoren life science en medical device & digital health moeten aan zeer uitgebreide regelgeving voldoen bij de ontwikkeling van producten en diensten. Lang niet alle organisaties in deze sectoren hebben kennis van en ervaring met deze regels en eisen. Zij gebruiken hun tijd en energie logischerwijs liever voor de ontwikkeling van hun producten en diensten en voor een go-to-market, trajecten die al tijdrovend genoeg zijn.

Techniek en compliance als één geheel

Met onze businesspropositie Compliance nemen we alle zorgen rondom regelgeving en kwaliteitseisen uit handen. We beschouwen techniek en compliance als één geheel en nemen hiervoor de volledige verantwoordelijkheid. U maakt met slechts één partij afspraken, wat zorgt voor duidelijke, korte lijnen en daarmee voor tijd- en kostenbesparing. We realiseren ons dat snelheid van groot belang is, zeker bij een go-to-markettraject. Terwijl u zich focust op uw product en processen, bewaken wij de compliance en zorgen we ervoor dat continuïteit op het gebied van kwaliteit en competenties over de vele subspecialisaties gewaarborgd is.

Toegevoegde waarde van compliance

  • Expertise: we hebben kennis en kunde op alle gebieden: regulatory affairs, kwaliteit, kwalificatie en validatie gedurende de hele waardeketen (registratie tot end-of-life).
  • Efficiëntie: we combineren techniek en compliance tot één geheel. Dit zorgt voor meer efficiënte, tijd- en geldbesparing en duidelijke, korte lijnen.
  • Kennisborging: continuïteit op het gebied van competenties en kennis over subspecialisaties.
  • Versnelling: u bent wendbaarder en kunt daardoor uw marktpositie en marge verbeteren.

Download leaflet

Lees meer over (de voordelen van) Ordina Compliance in onze leaflet Nooit meer zorgen over complexe regelgeving en kwaliteitseisen.

Klantcase – Succesvolle en blijvende auditondersteuning bij Ablynx

Ablynx is een jonge onderneming die de volgende generatie biologische geneesmiddelen ontwikkelt. Ordina loodste Ablynx succesvol door een aantal belangrijke audits en blijft er ook in de toekomst voor zorgen dat het bedrijf op alle gebieden en in alle levensfasen tijdig aan regelgeving en kwaliteitseisen voldoet. Lees hier meer over de case.

Bij Ordina vond Ablynx de intern ontbrekende kennis en expertise om alle validatieprocessen goed te kennen en vlot toe te kunnen passen.

Onze aanpak

Compliance is een nichemarkt, waarin slechts aan aantal lokale partijen actief zijn. Ordina is er daar één van en als een van de weinigen gespecialiseerd in zowel IT als Compliance. We beschikken over de mensen en middelen om al uw zorgen rondom regelgeving en kwaliteitseisen uit handen te nemen voor bedrijven die actief zijn in de sectoren life science en medical device & digital health. Dit doen we in de volledige waardeketen van uw bedrijf, van registratie tot end-of-life en elke fase daartussen. Dankzij ons team van meer dan 150 mensen en meer dan 70 specialisaties hebben we kennis in huis op alle vlakken: regulatory affairs, kwaliteit, kwalificatie en validatie.

Wij helpen onze klanten op het gebied van Compliance met de volgende drie diensten :