Cybersecurity & maturity services

Verhoog uw weerbaarheid en veiligheid

Toenemende veiligheidsrisico’s en strenge wet- en regelgeving vragen om een proactieve en continue aanpak op cybersecurity & compliance. Met onze businesspropositie Cybersecurity & compliance maken we de IT-infrastructuur van uw organisatie veiliger en meer weerbaar tegen aanvallen.

Onze aanpak is erop gericht om de klant inzicht te geven wat ze moeten doen bij een mogelijke aanval, zodat ze deze snel kunnen detecteren en maatregelen nemen om de business downtime zoveel mogelijk te minimaliseren.

Ordina zorgt ervoor dat security & privacy een fundamenteel onderdeel wordt van uw businessprocessen en daardoor geïntegreerd is in de digitale transformatie van uw organisatie. We focussen ons daarbij op de meest relevante security-risico’s.

Binnen Security kennen we vier vakgebieden: Strategy & Compliance, Blue Team Cyberdetection & Response, Red Team Pentesting en Secure Agile Software Development.

Wilt u ook competitief voordeel behalen met een proactieve aanpak op het gebied van cybersecurity & compliance, maar weet u niet precies wat de juiste IT-keuzes zijn om daartoe te komen? Ga de uitdaging aan met de bewezen aanpak van Ordina.

Meer informatie over Cybersecurity & maturity services? Stel uw vraag aan Vincent

Vincent Meijer
Vincent Meijer
CISO
Klik om direct telefonisch contact op te nemen: +31 (0)6 82506256 Klik om direct contact op te nemen via WhatsApp Bekijk mijn profiel op Linkedin Stuur een email