Digital Engagement & Marketing

Versterk uw relatie met klanten. Ordina als verbindende factor in de digitale wereld

U wilt toegelaten worden in het dagelijks leven van uw klanten. Daarom zoekt u continue de interactie met uw klant. Om relevant te blijven is betrouwbare data voor u onmisbaar. Evenals gebruiksvriendelijke digitale producten. Daar komt Ordina in beeld. Wij verbinden u met klanten of medewerkers en zorgen dat uw bedrijf digitaal kan accelereren.

Inzicht in de behoefte van uw klanten

Dat doen we door voor u intuïtieve web portals, apps of e-commerce-oplossingen te ontwikkelen. Uw producten en diensten in de markt te activeren. En uw marketing campagnes continue met behulp van data te optimaliseren. Wij geven u inzicht in de actuele behoefte van uw klanten waardoor u proactief kunt inspelen op bewegingen in de markt.

Wij werken als volgt:

 1. Data Analyse & Strategy
  We gaan met u in gesprek, onderzoeken de context, verzamelen de feiten en maken data inzichtelijk. Wij vertellen het verhaal achter de cijfers. We willen niet alleen weten wat het gedrag van de klanten was, maar vooral wat klanten motiveert. De verkregen inzichten combineren we met mogelijkheden vanuit de digitale wereld. Deze vertalen we naar aansprekende, concrete strategieën en proposities. Vanuit kansen, inzichten en inspiratie bedenken we prikkelende concepten en businessmodellen voor uw doelgroep. We beginnen met een droom en brengen deze tot leven met behulp van prototypes. Zo valideren we ideeën en aannames, en zet u de eerste stap naar een nieuwe werkelijkheid.
 2. Development & User Experience
  Wij analyseren en begrijpen de digitale klantenreis, vanuit hier zorgen we dat elk     klantcontactmoment complementaire is aan de algehele klant beleving. Van mobiele toepassingen tot aan gepersonaliseerde mediacampagnes en van interactie tot visual design. De mens achter de gebruiker staat in onze ontwerpaanpak centraal. Altijd. We zorgen bovendien dat de onze oplossingen goed aansluiten op uw bestaande landschap. Technologie is een belangrijk deel van ons ambacht en het is onze passie om deze techniek voor mensen te laten werken. Met circa 2700 IT-professionals aan onze zijde moet dat lukken.
 3. Marketing & Insights & Analytics
  Onze digital marketeers zorgen dat de online marketingactiviteiten worden geïntegreerd in uw product. Zo wordt marketing een onderdeel van de klantbeleving. Wij zorgen dat de juiste communicatiekanalen complementaire worden in gezet. Zo blijft een innovatie onder de aandacht. Wij koesteren details en zorgen dat mensen de oplossing omarmen. Van het maken en onderhouden van content tot het optimaliseren van de conversie. Achter elke uiting en campagne zit een verhaal. Dat verhaal brengen we tot leven. We bewaken de hartslag, kijken naar de feiten en stellen bij waar nodig.

Hiervoor kunt u ons bellen:

 • web portalen: we verbinden intuïtieve front-end aan complexe backend
 • mobile: we brengen applicaties naar mobile devices
 • e-commerce: we bieden klanten schaalbare e-commerce-oplossingen
 • activatie: we zorgen dat digitale diensten en producten gebruikt worden
 • optimalisatie: we zorgen voor interactie en conversie
 • data: we brengen inzicht in de actuele behoefte van uw klanten en helpen u proactief in te spelen op marktbewegingen.