Enterprise Applications

De kracht van smart sourcen. Behoud de toegevoegde waarde van uw bedrijfsapplicaties!

U wilt voortdurend inspelen op de wereld om u heen, maar ook de zekerheid dat uw bedrijfsapplicaties steady blijven draaien. Van de klassieke pilaren onder uw bedrijf als SAP, S/4HANA, Oracle EBS, Microsoft .NET- en Java-oplossingen tot nieuwe technologie als Bloomreach– en Drupal CMS-en en Mendix om snel met uw klanten te communiceren.

Applicaties en business platforms die blijven bijdragen aan uw ambities

Hoe doet u dat? Klop eens aan bij Ordina. Wij bieden gegarandeerde continuïteit, vernieuwing en waardegedreven innovatie vanuit uw IT-landschap met oog voor de continu veranderende wereld. Zodat uw applicaties en business platforms altijd maximaal blijven bijdragen aan uw ambities.

Ordina is een proactieve partner voor IT-beheer die zorgt dat uw business platformen en bijbehorende bedrijfsapplicaties altijd up-to-date zijn. Daarbij stellen we uw doelen centraal en wijzen u op nieuwe kansen als die zich voordoen. Hierdoor kunt u beter uw klant bedienen, sneller uw bedrijfsdoelstellingen verwezenlijken, meer marktaandeel veroveren of uw rendement verbeteren Onze dienstverlening is gericht op 100% klanttevredenheid. Hoe we daartoe komen?

 1. Uw ambities staan centraal
  Doen wat we beloven is voor ons de minimale norm! We streven naar het overtreffen van uw verwachtingen door uw ambities centraal te stellen. Met de focus op sneller, beter, slimmer en leuker om u steeds optimaal te laten presteren in uw markt. Een effectieve dienstverlening met een reële prijs voor tevreden klanten. De basis voor duurzame relaties met onze klanten.
 2. De beste keuze in Business Platform Services
  Een dedicated klantteam, met exact de juiste kennis en vaardigheden voor uw bedrijfsapplicaties, gericht op realisatie van business value. Ons team bezit een combinatie van de benodigde technologische expertise en kennis van uw organisatie, uw bedrijfsprocessen en uw applicatieportfolio. Deze kennis wordt desgewenst aangevuld met uiteenlopende competenties vanuit heel Ordina.
 3. Vakmensen maken het verschil
  De vakmensen van Ordina maken het verschil. Zij werken voor u in een dedicated klantteam of in shared serviceteams en begrijpen hoe uw business in elkaar zit. Eenvoudige werkzaamheden zijn geautomatiseerd, zodat we de topkwaliteiten van onze professionals kunnen inzetten voor complexe vraagstukken.
 4. Uitvoering application management
  Ordina hanteert één hoogwaardig 24/7 serviceniveau voor alle klanten. De geleverde service is voor allen gelijk. Op basis van uw risico-inschatting bepaalt u welke services u vooraf inkoopt en welke u ad hoc afneemt.

Onze drie servicemodellen:

 • Excellent-model: gestandaardiseerd beheer van applicaties
 • Embrace-model: standaard wat standaard kan, maar ook ruimte voor maatwerk
 • Empower-model: het volledig ontzorgen van klanten rond het beheer en upgraden van een applicatielandschap

We begrijpen dat er situaties zijn waarin u zelf uw projecten wil uitvoeren. Ook in dat geval kunnen onze professionals daar een rol in spelen. Ze brengen dan uiteraard hetzelfde commitment en vakmanschap mee.

Met Ordina heeft u een partner die zorgt dat uw business platform en bijbehorende bedrijfsapplicaties doen wat ze moeten doen: uw primaire processen ondersteunen, verbeteren en versnellen. Oftewel, wij zorgen dat u als organisatie relevant blijft in een continu veranderende wereld.