Enterprise Resource Planning (ERP)

De kracht van smart sourcen. Behoud de toegevoegde waarde van uw bedrijfsapplicaties!

Digitalisering staat hoog op de agenda van veel organisaties. Een goed Enterprise Resource (ERP)-systeem is de ruggengraat van een digitale organisatie en onmisbaar voor efficiënte bedrijfsvoering maar vooral ook groei.

ERP biedt bedrijven de tools die ze nodig hebben om groei te versnellen en innovatie te stimuleren. De juiste ERP-oplossing stroomlijnt bedrijfsprocessen en maakt tijd en middelen vrij die nodig zijn om concurrerend te blijven.

Ordina heeft ruime ervaring met het bouwen en beheren van robuuste ERP-systemen, on-premise, maar ook in toenemende mate in de cloud. Onze experts hebben kennis in huis van SAP, Oracle, Microsoft en JDEdwards.

Met Ordina heeft u een partner die zorgt dat uw ERP-systeem en bijbehorende bedrijfsapplicaties doen wat ze moeten doen: uw primaire processen ondersteunen, verbeteren en versnellen. Oftewel, wij zorgen dat u als organisatie relevant blijft in een continu veranderende wereld.

Benieuwd wat ERP voor uw business kan doen? Of overweegt u een migratie met uw ERP naar de cloud? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

KLIK HIER VOOR MEER ARTIKELEN OVER ENTERPRISE RESOURCE PLANNING (ERP)