Infrastructure, Cloud & Digital Workplace

Generatie digital workplace. Verhoog uw digitale productiviteit met Ordina!

Op het vliegveld in London nog even een elevator pitch aanscherpen. In de machinekamer extra informatie krijgen via smart glasses om een hardnekkige storing te fixen. Of een online projectomgeving, zodat collega’s vanuit diverse locaties in co-creatie kunnen innoveren. Waarom wachten? Pluk de vruchten van de nieuwe wereld. Met een next generation werkomgeving van Ordina.

Focus op mensen

Binnen onze digital workplaces staan vier zaken centraal: online samenwerken, informatietoegang, klantcontact en doelgerichtheid. Een one-size-fits-all-oplossing bestaat echter niet. Een kenniswerker heeft immers andere tools nodig dan bijvoorbeeld een timmerman. Hoe wij daarmee omgaan?

De nieuwe generatie werkomgevingen gaat uit van het individu. Daarom kijken we bij Ordina eerst naar de rollen van diverse medewerkers en hun specifieke behoeften. Ook op het gebied van samenwerking met in- en externen. Om ons vervolgens af te vragen welke digitale tools elke groep afzonderlijk nodig heeft om hun dagelijkse werkzaamheden zo effectief mogelijk te kunnen uitvoeren.

Een modulair karakter

Omdat de wereld om u heen zal blijven veranderen, is het hierbij key dat de oplossing een modulair karakter heeft. Het moet kinderspel zijn om nieuwe functionaliteit toe te voegen aan de digital workplace die u ter beschikking stelt aan specifieke groepen medewerkers. Waarbij het van belang is dat medewerkers zelf kunnen bepalen welke tools ze wanneer inzetten. Apparaatonafhankelijk.

Vanuit een platformfilosofie

Ordina creëert digital workplaces vanuit een platformfilosofie. Hiervoor werken we samen met de wereldwijde platformspecialist T-Systems. Samen bieden wij u een dynamische digitale workplace die future ready is en tegelijkertijd voordelen biedt op het gebied van snelheid, beschikbaarheid, reductie van TCO en security. Ook kunnen we de regie over uw IT-landschap verzorgen, waarbij Ordina de verschillende IT-leveranciers aanstuurt.

Support bij digital workplace van Ordina

Medewerkers kunnen bij de digital workplace op verschillende manieren worden ondersteund:

  • Selfservice: via een portal komen medewerkers bij kennisartikelen, kunnen zij aanvragen doen, wachtwoorden resetten en kunnen zij apps downloaden.
  • Professional support: voor extra hulp zijn we bereikbaar per telefoon, e-mail, portal, social media én kunnen uw medewerkers binnenlopen bij een supportwinkel.