Proven Technologies & ALM

Van klassieke systemen tot applicaties. Ordina stoomt legacy klaar voor de toekomst

Cobol, DB2, IBM z Systems, IBM i Systems, HP NonStop. Kennis over deze ‘klassieke’ ontwikkeltalen en IT-systemen wordt schaarser, maar blijft onmisbaar. Veel legacy-systemen vervullen nog altijd kritische bedrijfsfuncties. Daarom blijft Ordina hierin investeren. En bent u bij ons aan het juiste adres voor het beheer van deze legacy-systemen en -applicaties, voor modernisering daarvan én de eventuele overstap naar een nieuwe infrastructuur.

Proven technologies & ALM

Ordina is marktleider in Nederland op het gebied van applicatieontwikkeling op IBM-mainframes. We hebben een grote groep senior en young professionals die een berg expertise hebben in bewezen technologieën en een schat aan ervaring hebben opgebouwd. Zij zijn in staat om klassieke systemen te optimaliseren en kunnen de brug slaan naar de nieuwe wereld van applicaties.

Informatievoorziening

Wij zijn uw partner voor vraagstukken op het gebied van modernisering, continuïteit, onderhoud en TCO-verlaging. We zorgen dat u uw gegevens uit klassieke systemen kunt ontsluiten naar moderne applicatielandschappen. En hebben de schaalgrootte om alle systemen efficiënt te onderhouden, zodat de continuïteit van uw informatievoorziening is veiliggesteld.

Garantie met datamigratiestraat

We benutten onze kennis van applicaties en uw bedrijfsprocessen om
de functionaliteit van de klassieke systemen opnieuw te bouwen in moderne technologie. Onze datamigratiestraat speelt hier een belangrijke rol in. Deze garandeert namelijk dat de data uit uw oude systemen correct, veilig en volledig worden overgezet naar nieuwe systemen. Daarnaast hebben we tal van referenties over projecten om de levensduur van bestaande applicaties op een verantwoorde manier te verlengen.

Altijd een vorm van maatwerk

Geen one-size-fits-all pakketten of een standaard werkwijze. Elke ICT-omgeving is anders. Daarmee is onze dienstverlening dus altijd een kwestie van maatwerk. We brengen de kennis van bewezen technologieën naar u op de manier die het best past bij uw specifieke situatie. Dankzij onze grootte kunnen we u op verschillende manieren ondersteunen op het gebied van legacy-beheer en transformatie.

Hier kunt u ons voor bellen:

  • Advisering
  • Detachering
  • Projecten
  • Beheer
  • Outsourcing
  • High performance teams