Security & privacy maturity services

Verhoog uw weerbaarheid en veiligheid

Nieuwe technologie biedt grote kansen om uw service richting klanten te verbeteren. Maar door cybercrime, grove privacy-schendingen en hoge boetes zijn we onze onbegrensde naïviteit in de digitale wereld wel verloren. Wet- en regelgeving worden steeds strenger. En klanten eisen dat u hun gegevens optimaal beschermt. Kortom: het is tijd voor proactief securitybeleid met de Security & privacy maturity services van Ordina.

Wij verhogen uw veiligheid en weerbaarheid doorlopend met een integrale aanpak, waarin techniek, organisatorische vraagstukken en personele aspecten zijn meegenomen. Met flexibele teams en gespecialiseerde expertises. Op agile wijze. Gericht op uw specifieke bedrijfsprioriteiten.

 1. Inzicht in situatie
  Het startpunt van een goede security-aanpak: inzicht krijgen in de huidige stand van zaken. Daarom analyseren we uw huidige processen en procedures op het gebied van informatiebeveiliging. We leggen vast aan welke normen u wilt voldoen of welke ambities de organisatie heeft met betrekking tot informatiebeveiliging. Ook prioriteren we de risico’s die u op dit moment loopt en bekijken we samen welke maatregelen we kunnen nemen om uw organisatie beter te beschermen. Kortom: we leggen uw kwetsbaarheden bloot om uw weerbaarheid stap voor stap te verhogen met een op maat gesneden security-aanpak.
 2. Risico’s inzichtelijk binnen één platform
  Om het bijbehorende security-plan te managen, gebruiken we GRC-tooling als BWise en GRC Control. In deze tooling worden functionele oplossingen geïntegreerd om te voldoen aan uw specifieke GRC-behoeften. Dankzij het dashboard kunt u het veiligheidsbeleid eenvoudig plannen en uitvoeren. U ziet real-time wat de huidige risico’s zijn, welke security-initiatieven u neemt én wanneer deze plaatsvinden. Bij audits kunt u hierdoor bovendien in één oogopslag aantonen dat u voldoet aan huidige wet- en regelgeving.
 3. De juiste mix aan acties
  We bieden een brede range aan maatregelen en oplossingen die we kunnen gebruiken om uw weerbaarheid te verhogen. Van awareness-campagnes met een phishing-actie, pentesten, vulnerability-scans en het inregelen van systemen tot incident response, gedragsregels en montering van uw systemen. De mix aan maatregelen die we inzetten is vanzelfsprekend afhankelijk van uw situatie.
 4. Meegroeien met ontwikkelingen
  Het beschermen van systemen vereist continue aandacht en strategische planning op basis van een plan-do-check-act workflow. Daarom blijven we het securityproces van klanten vaak monitoren. Afhankelijk van ontwikkelingen, doelstellingen en nieuwe inzichten op het gebied van cybercrime prioriteren we de security-behoeften voortdurend en helpen we om nieuwe maatregelen op te nemen in de GRC-tooling. Een dynamisch wereld vraagt tenslotte om een proactieve houding en anticiperende mindset. Dit doen we niet als koude leverancier, maar als warme partner.

Ook uw weerbaarheid en veiligheid verhogen?

Wilt u ook competitief voordeel behalen met een proactieve en agile aanpak op het gebied van privacy & security, maar weet u niet precies wat de juiste ICT-keuzes zijn om daartoe te komen? Ga de uitdaging aan met de bewezen aanpak van Ordina.