SMART Technologies & Intelligent Apps

Ga op innovatiereis met Ordina. Uw partner in de wereld van nieuwe technologie

U ziet een wereld aan nieuwe technologieën voorbijkomen. Virtual reality en mixed reality. Artificial Intelligence. Blockchain. Internet-of-Things. De termen vliegen ons om de oren. Stilstaan is geen optie. Maar welke technologieën moet u omarmen én welke kunt u aan u voorbij laten gaan? Die vraag legt u het beste neer bij het innovatiecentrum van Ordina: SMART Technologies. Laten we samen op innovatiereis gaan.

Van idee tot implementatie

Wij zijn uw partner van idee tot implementatie. Binnen elke denkbare markt. Wat ons daarin een onderscheidende partner maakt? We hebben de visie van een trendwatcher, de creativiteit en snelheid van een startup en de implementatiekracht van een corporate – en dat allemaal onder één dak. En een multidisciplinair team natuurlijk. Voor innovatiereizen van A tot Z.

Inspiratie: zien is geloven

In ons team heerst een pioniersgeest met visie. We nemen verantwoordelijkheid en zoeken proactief zoeken naar de nieuwste ontwikkelingen. Omdat dit ons in staat stelt om u te inspireren met nieuwe verrassende ideeën en inzichten. Tijdens onze roadshows bijvoorbeeld. Of in brainstormsessies. Zo ontdekken we samen waar innovatie maximale waarde toevoegt. Voor uw medewerkers en klanten.

Ontdekken: smart prototyping

We werken op basis van co-creatie en smart prototyping. Zo komen we met een agile aanpak samen met u binnen enkele weken van idee tot een minimal viable product. Een prototype waarmee het oorspronkelijke idee tastbaar wordt. Om te kijken of het technisch haalbaar is. Dat is één. Maar we trekken proof-of-concepts ook door in een pilotfase. En samen met u kijken we of de oplossing bedrijfseconomisch zal slagen.

Realiseren: robuust en veilig

Oplossingen die we ontwikkelen zijn veilig en robuust. Alleen als het technisch fundament goed is, kan een verantwoorde vernieuwingsslag gemaakt worden. Dat is waar we in geloven. Daarom kijken onze security-professionals kritisch mee bij elke stap die we zetten bij het bouwen van oplossingen. Geen overbodige luxe, zoals u waarschijnlijk weet. Zeker omdat we in relatief korte tijd tastbaar resultaat willen bereiken.

Innovatiereis op een rijtje:

  • Inspiratie: samen zoeken waar innovatie maximale waarde kan toevoegen
  • Smart prototyping: we bouwen een minimum viable product;
  • Testing: samen onderzoeken of het technische werkt én of het bedrijfseconomisch succesvol is
  • Solution: we bouwen het prototype uit tot een volwassen product.
  • Integratie: de oplossing wordt onderdeel van uw processen
  • Optimaliseren: eens partner, altijd partner.