Code op scherm. Photo by Caspar Rubin on Unsplash

Software Development, Maintenance & Outsourcing

Innovatiekracht on demand!

Succesvol blijven terwijl disruptieve bedrijven de spelregels veranderen. Dat vraagt om innovatiekracht en een sterke partner voor software development. Eén die uw markt begrijpt en de vertaalslag maakt naar nieuwe functionaliteit. Ordina ontwerpt, test, bouwt en beheert applicaties. Met bekende technologieën als Java, Microsoft, Oracle en SAP. En nieuwe kennis van applicatieplatformen en programmeertalen als Mendix of Scala. Klaar voor de eerste sprint?

Diensten én partner op maat

Ordina is groot genoeg om schaalvoordeel te bieden, klein genoeg om elke klant écht te kennen. Een vast team ontwikkelt en beheert uw applicaties: u kent hen, zij kennen u. Hierdoor zijn de lijnen kort en kan het DevOps-team snel en adequaat inspelen op uw prioriteiten.

Development

Softwareontwikkeling voor uw business moet vandaag de dag steeds sneller beschikbaar zijn en direct de behoefte dekken. Daarom moderniseren we de tools en processen voor development en beheer. Ook richten we state-of-the-art ontwikkelstraten of cloudplatformen in. En vanuit een ‘high performance’ mindset meten, verbeteren en automatiseren we ons werk. Voor en samen met u. Vaak in werkvormen als Scrum en DevOps, soms in traditionele watervalprojecten. Maar altijd met oog voor security & privacy. Dit noemen we secure by design.

Managed Services

Geen rompslomp meer met beheer van applicaties en het aansturen van verschillende softwareleveranciers. We zorgen bij honderden bedrijven voor vlekkeloos draaiende (maatwerk)applicaties en kritische bedrijfssystemen. En nemen vaak ook de regierol op ons om het volledige applicatielandschap te beheren. Daarbij bewaren we het overzicht, laten we apps samenwerken en zijn we het aanspreekpunt voor alles en iedereen wat met beheer te maken heeft.

Met aandacht voor zakelijke fit

We geloven dat een zakelijke fit essentieel is voor het ontwikkelen van hoogwaardige software en het doorvoeren van frequente updates. We kiezen waar mogelijk voor standaardpakketten. omdat dit beter beheersbaar is, maar bekijken per klant kijken we wat er nodig is. Uw vraag is dus bepalend. We kunnen u adviseren, individuele experts detacheren en (High performance) teams leveren die op elkaar zijn ingespeeld en maximaal resultaat boeken in korte sprints.

Samenwerken met Ordina

Ordina is door haar vele kennisgebieden de uitgelezen partner in het ontwikkelen van waardevolle en duurzame software. Met als unieke waarde dat we meer talen, platforms en frameworks beheersen. Van het ontstaan van een idee voor nieuwe software tot het moment dat deze software wordt vervangen door iets nieuws en alles ertussen. Hierbij besteden we veel aandacht aan automatisering en kwaliteit. Daarnaast kan Ordina organisaties ondersteunen tijdens een transitie naar een DevOps en Scrum manier van werken.