fbpx
Code op scherm. Photo by Caspar Rubin on Unsplash

Software development

Innovatiekracht on demand!

Een applicatie waarmee een waterschap beter inzicht krijgt waar en wanneer het beste gebaggerd kan worden. Een nieuw portaal voor Rijkswaterstaat waarmee wegbeheerders hun plannen voor het Nederlands wegennet nog beter op elkaar kunnen afstemmen of een app waarmee een medewerker van een thuiszorgorganisatie snel afspraken kan bekijken. Dit zijn zomaar wat voorbeelden van wat Ordina op het gebied van softwaretoepassingen heeft te bieden.

We ontwerpen, bouwen en testen applicaties voor onze klanten. Dit kunnen pakketoplossingen zijn, maar we werken ook veel met open source of leveren maatwerk. Onze professionals hebben uitgebreide kennis van onder meer Python, Java, Javascript, Angular, .NET, C#, Frontend, Scala, Cobol, en Kotlin.

We maken gebruik van de nieuwste ontwikkelomgevingen en technieken. Bij voorkeur werken we samen met de klant in multidisciplinaire agile en DevOps-teams, waarbij we end-to-end applicaties bouwen die we testen en implementeren bij onze klanten.

Microsoft partnership

Ordina heeft een lange staat van dienst als het gaat om het gebruik van Microsoft om te voorzien in de business behoeftes van onze klanten. Onze meer dan 250 Microsoft professionals werken bij klanten aan het ontwerpen, bouwen en beheren van moderne Microsoft-oplossingen. Lees hier meer over het partnership.