Ordina Digital Monitor

Met de Ordina Digital Monitor (ODM) verschaffen we inzicht in actuele trends en digitale ontwikkelingen die bedrijven helpen bij het bepalen van hun koers. De ODM is een jaarlijks onderzoek dat Ordina en Markteffect houden onder 1700 IT-besluitvormers in 4 sectoren: financiële dienstverlening, zorg, industrie en de overheid.

De drie rapporten van dit jaar richten zich op thema’s die een rol spelen bij de digitalisering van bedrijven, namelijk de creatie van klantwaarde via high performance teams, de impact van data in een datagedreven organisatie en business transformatie door digitale acceleratie.

Download Ordina Digital Monitor – Digitale acceleratie

Digitaal versnellen

Dit onderzoek onder de 1700 IT-besluitvormers gaat over de stand van zaken rond de digitale transformatie van organisaties. Wat zijn de belemmerende factoren en in welke mate zijn ze ermee bezig? Antwoorden op deze en meer vragen vind je in de Ordina Digital Monitor over digitaal versnellen.

Download Ordina Digital Monitor – Intelligente datagedreven organisaties

Datagedreven organisaties

Dit onderzoek onder de 1700 IT-besluitvormers gaat over de stand van zaken rond de datagedrevenheid van organisaties. In welke mate zijn organisaties datagedreven? Hoe hoog staat het thema op de managementagenda? En wat zijn de belangrijkste belemmeringen om een datagedreven organisatie te worden? Antwoorden op deze en meer vragen vind je in de Ordina Digital Monitor over datagedreven organisaties.

High performance teams 

Dit onderzoek onder de 1700 IT-besluitvormers gaat over de stand van zaken rond High performance teams. Hoe kunnen teams een competitief voordeel voor je organisatie realiseren. Wat zijn de belemmeringen en succesfactoren? Antwoorden op deze en meer vragen vind je in de Ordina Digital Monitor over High Performance Teams.

Download Ordina Digital Monitor – High performance teams