Ordina Digital Monitor

Met de Ordina Digital Monitor (ODM) geven we inzicht in actuele trends en digitale ontwikkelingen die bedrijven helpen bij het bepalen van hun koers. De ODM is een jaarlijks onderzoek dat Ordina en Markteffect houden onder 1.700 IT-besluitvormers in de Benelux in de sectoren: financiële dienstverlening, industrie en overheid.

De rapporten richten zich op thema’s die een rol spelen bij de digitalisering van bedrijven. Het eerste rapport staat in het teken van Cybersecurity, na de zomer volgt een rapport over de creatie van klantwaarde met de inzet high performance teams.

Download Ordina Digital Monitor – Cybersecurity

De Ordina Digital Monitor is gebaseerd op een onderzoek dat is uitgevoerd door Markteffect onder ruim 1200 IT-besluitvormers in Nederland (ruim 1.700 in de Benelux). Het eerste rapport gaat over Cybersecurity. Welke prioriteit krijgt dit onderwerp en op welk niveau in de organisatie speelt het? Welke risico’s worden gezien, hoe wordt hierop geacteerd en wat is (of zou) de rol van de overheid hierin moeten zijn?

Benieuwd naar de rapporten van 2020?

In 2020 stond de Ordina Digital monitor in het teken van de onderwerpen High performance teams, Intelligente datagedreven organisaties en Digitale acceleratie. Deze rapporten vind je in het archief van de Ordina digital monitor.