Ordina Digital Monitor

Experts vergelijken de digitale transformatie regelmatig met de Industriële Revolutie. Dat is niet zo gek want beide transities hebben een ding gemeen: ze ontwrichten bedrijfsmodellen en transformeren onze traditionele kijk op werken. Organisaties zijn daarom op zoek naar de juiste toekomstige koers zodat ze de digitale transitie succesvol kunnen doorlopen.

Met de Ordina Digital Monitor (ODM) verschaffen we inzicht in actuele trends en digitale ontwikkelingen die bedrijven helpen bij het bepalen van hun koers. De ODM is een jaarlijks onderzoek dat Ordina en Markteffect houden onder 1700 IT-besluitvormers in 4 sectoren: financiële dienstverlening, zorg, industrie en de overheid.

Krijg antwoord op actuele vragen als: waarom kiezen organisaties voor een datagedreven strategie? Wat zijn de grote voordelen van werken met multidisciplinaire teams? En welke struikelblokken belemmeren de digitale acceleratie?

De drie rapporten op basis van het onderzoek van dit jaar richten zich op thema’s die een grote rol spelen bij de digitalisering van een bedrijf, namelijk de creatie van klantwaarde via high performance teams, business transformatie door digitale acceleratie en de impact van data in een datagedreven organisatie.

Het eerste onderzoeksrapport gaat over de stand van zaken rond high performance teams. Wil je hier als organisatie meer over weten? Ontdek hoe teams een competitief voordeel voor je organisatie kunnen realiseren, maar ook wat de belemmeringen en succesfactoren zijn. Wij houden je op de hoogte over alle laatste ontwikkelingen in onze Digital Monitor e-mailnieuwsbrief. Bovendien kun je via onderstaand formulier het eerste rapport van de Ordina Digital Monitor over High performance teams downloaden.

Meld je je aan, dan heb je de eerste stap naar digitale voorsprong en een verbetering van je marktpositie al gezet!

Download hier de Ordina Digital Monitor – High performance teams

  • Ordina is toegewijd aan het beschermen en respecteren van je privacy, en we zullen je persoonlijke informatie alleen gebruiken om je account te beheren en om de producten en diensten te leveren waar je ons om hebt gevraagd. Van tijd tot tijd willen wij contact met je opnemen over onze producten en diensten, en andere inhoud die je interessant zou kunnen vinden. Als je ermee instemt dat wij contact met je op-nemen, vink dan hieronder het keuzevak aan. Je kunt je op elk moment afmelden voor deze berichten. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe je af te melden, onze privacypraktijken en hoe we ons inzetten om je privacy te beschermen en respecteren. Door hieronder op verzenden te klikken, geef je toestemming aan Ordina om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.