fbpx

Archief Ordina Digital Monitor

De drie rapporten van het jaar 2020 onder de 1700 IT-besluitvormers richtten zich op thema’s die een rol spelen bij de digitalisering van bedrijven, namelijk de creatie van klantwaarde via high performance teams, de impact van data in een datagedreven organisatie en business transformatie door digitale acceleratie.

Digitaal versnellen

Dit onderzoek gaat over de stand van zaken rond de digitale transformatie van organisaties. Wat zijn de belemmerende factoren en in welke mate zijn ze ermee bezig? Antwoorden op deze en meer vragen vind je in de Ordina Digital Monitor over digitaal versnellen.

Download Ordina Digital Monitor 2020 – Digitale acceleratie

Datagedreven organisaties

Dit onderzoek ging over de stand van zaken rond de datagedrevenheid van organisaties. In welke mate zijn organisaties datagedreven? Hoe hoog staat het thema op de managementagenda? En wat zijn de belangrijkste belemmeringen om een datagedreven organisatie te worden? Antwoorden op deze en meer vragen vind je in de Ordina Digital Monitor over datagedreven organisaties.

Download Ordina Digital Monitor 2020 – Intelligente datagedreven organisaties

High performance teams 

Dit onderzoek ging over de stand van zaken rond High performance teams. Hoe kunnen teams een competitief voordeel voor je organisatie realiseren. Wat zijn de belemmeringen en succesfactoren? Antwoorden op deze en meer vragen vind je in de Ordina Digital Monitor over High Performance Teams.

Download Ordina Digital Monitor 2020 – High performance teams