Ordina @ Mendix World 2021

Op 7-8-9 september ’21 is het weer tijd voor het jaarlijkse Mendix World event!

08 Sep 2021 - 09 Sep 2021 Online

Mendix World: het jaarlijkse evenement georganiseerd door Mendix waar app-makers en innovators in business en technologie samen komen om kennis te delen en de toekomst van softwareontwikkeling te ontdekken. In verband met de COVID-19 maatregelen is het een virtueel evenement. Deze conferentie is het belangrijkste evenement van het jaar. Je ontdekt er de kracht van low-code applicatie-ontwikkeling met Mendix.

Ontmoet Ordina@ Mendix World!

Ordina is als platinum Mendix partner aanwezig met een virtuele stand!

  • Je ideeën aftoetsen met een expert?
  • Ontdekken wat de mogelijkheden met Mendix low code zijn voor je organisatie?
  • Onze visie, aanpak en klantenreferenties ontdekken en/of onze whitepaper downloaden?
  • Even checken of je zelf niet binnen onze Mendix-club zou passen?
  • Een specifieke vraag?
  • Gewoon een leuke babbel?

Aarzel zeker niet even contact op te nemen! Schrijf je hier in voor Mendix World 2021!

Tijdens Mendix World getuigen bedrijven uit verschillende sectoren over hun realisaties en ervaringen met het Mendix-platform. Met Mendix realiseer je immers een supersnelle time-to-market voor nieuwe business functionaliteit in de vorm van webapplicaties en (mobiele) apps.
Lennart Spaans, Ordina Mendix expert, vertelt hoe en waarom  Schiphol Airport  de Schiphol Today app bouwde met Mendix low-code.
Volg de sessie op woensdag 8 september om 11:20.

_____________________________________

Ordina is specialist in het ontwikkelen en doorontwikkelen van mobiele applicaties op Mendix. We zijn een top Mendix-partner met meer dan vijftig gecertificeerde Mendix-consultants en hebben de hoogste partnerstatus: Platform – , Center of Excellence – en Expert Partner. Onze klanten zetten Mendix in als innovatieplatform om snel te kunnen inspelen op veranderingen. We koppelen Mendix ook naadloos met de belangrijkste business platforms (SAP, Oracle, …)  van hun organisatie, zodat ze complete bedrijfsketens ontsluitenvia innovatieve apps.