Security & Privacy

Ronde tafel ‘Back to work na corona-tijdperk; wat zijn de securityrisico’s?’

26 Jun 2020
26 Jun 2020 13:00 - 15:00 , ,

De recente ontwikkelingen tijdens de huidige COVID-19 crisis hebben ervoor gezorgd dat remote werken heel snel is ingeburgerd. Dit brengt, naast belangrijke voordelen, ook allerlei risico’s met zich mee, zowel op de korte als op de lange termijn. Het thuiswerken verbreedt het dreigingslandschap, laat de aandacht op de werkomgeving verslappen en vergt andere maatregelen om in control te blijven. Dat geldt voor dit moment, nu grote groepen medewerkers vanuit huis werken, maar ook straks, als zij met hun werkplekken weer terug naar de organisatie komen. Er zullen dan nieuwe uitdagingen aan het licht komen waar we niet eerder mee te maken hebben gehad. Het is belangrijk om met elkaar voorbereid te zijn op die nieuwe uitdagingen.

Welke securityrisico’s moeten we beperken als we weer allemaal op kantoor gaan werken?

Uitnodiging voor onze virtuele Ronde tafel

Ordina nodigt u uit voor onze virtuele Ronde tafel-sessie ‘Back to work na corona-tijdperk; wat zijn de securityrisico’s?’, waarin we met elkaar de risico’s in kaart brengen die we moeten beperken als we weer allemaal op kantoor gaan werken. Daarnaast helpen we elkaar met het vinden van oplossingen zodat u proactief maatregelen kunt treffen. Deze Ronde tafel houden we op vrijdag 26 juni van 13.00 tot 15.00 uur.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor deze Ronde tafel door een e-mail te sturen aan security@ordina.nl met daarin uw naam, functie, organisatie en telefoonnummer. U ontvangt van ons dan een bevestigingsmail met de details om deel te nemen. Uiteraard vindt deze Ronde tafel digitaal plaats, u kunt dus vanaf uw thuiswerkplek meedoen met de discussie.

Let op: er zijn maximaal 10 plekken beschikbaar voor deze sessie. Bij grotere interesse organiseren we extra Ronde tafels. Voor deze sessie nodigen wij specifiek leidinggevende securityspecialisten en security-adviseurs zoals de CIO, de CISO en de ISO. Werkt u in een andere branche, maar heeft u wel interesse? Stuur dan een e-mail naar security@ordina.nl, dan laten we u weten wanneer de Ronde tafel voor uw branche gehouden wordt.

Inhoud virtuele Ronde tafel

In een twee uur durende sessie gaan we met een aantal leidinggevende securityspecialisten in discussie om de risico’s te identificeren die gaan spelen in de periode na de crisis. We wisselen met alle deelnemers kennis uit over te treffen maatregelen en geven een inkijkje hoe wij als Ordina tegen deze risico’s aankijken.

Deelnemers van Ordina:

Vincent Meijer: Met meer dan 20 jaar ervaring binnen IT en Security heeft Vincent vele uitdagende cybersecurity projecten gedaan voor aansprekende organisaties in binnen- en buitenland. Naast de rol van Group CISO voor Ordina Benelux vervult Vincent ook de rol van Business Directeur Cybersecurity & Compliance voor Ordina Benelux. Vanuit die twee invalshoeken kan hij waardevolle inzichten delen over de uitdagingen en oplossingen waar hij dagelijks mee geconfronteerd wordt.

Dimitri van Zantvliet Rozemeijer: Dimitri is senior principle expert Cybersecurity & Compliance bij Ordina. Hij is ruim twee decennia actief in het vakgebied als CISO / CIO / DPO.

Agenda

  • 13.00 – 13.15:        Introductie
  • 13.15 – 13.30:        Kennismaking deelnemers
  • 13.30 – 14.45:        Risico-inventarisatie en discussie
  • 14.50 – 15.00:        Afsluiting en vragenronde

Wij hopen u op vrijdag 26 juni te spreken! Mocht u nog vragen hebben over de Ronde tafel, dan kunt u contact opnemen met Leonie Bourgondiën.