Foto van een digitaal slot

Round Mic Sessie ‘De nieuwe realiteit; hackers dol op thuiswerken’

De hybride werkplek is here to stay! Maar is dat wel zo veilig?

10 Sep 2020 13:00 - 14:30 Online Round Mic

Door de coronacrisis ontdekten miljoenen Nederlanders de voordelen van thuiswerken. Uit onderzoek blijkt dat meer dan de helft van de ondervraagde thuiswerkers vaker op een andere locatie dan kantoor wil blijven werken. De wens van de werknemer is duidelijk: flexibiliteit. Maar de overstap naar regelmatig werken op afstand brengt security-risico’s met zich mee en is daarmee laaghangend fruit voor hackers. Er zullen hierdoor nieuwe uitdagingen aan het licht komen waar we niet eerder mee te maken hebben gehad. Het is belangrijk om met elkaar voorbereid te zijn op die nieuwe uitdagingen.

Uitnodiging voor onze virtuele Round Mic

Wij nodigen u graag uit voor de Round Mic ‘Hackers dol op thuiswerken’, op 10 september van 13:00 tot 14:30 uur.

Welke onderwerpen worden behandeld?

Tijdens de Round Mic bespreken we actuele security-risico’s binnen deze nieuwe realiteit. Hoe kunt u op een veilige manier (nu en in de toekomst) voldoen aan de wensen van uw organisatie? Hoe zorgt u ervoor dat u toekomstproof bent voor nieuwe uitdagingen? We bespreken dit over de as van mens, organisatie en technologie.

Aanmelden

U kunt zich HIER aanmelden voor deze Round Mic-sessie. U ontvangt van ons een bevestigingsmail met de details om deel te nemen. Deze Round Mic-sessie vindt online plaats, u kunt vanaf uw thuiswerkplek meedoen aan de discussie. Let op: er zijn maximaal 15 plekken beschikbaar voor deze sessie.

Voor wie is deze Round Mic bedoeld?

Voor deze sessie nodigen wij specifiek eindverantwoordelijken voor informatiebeveiliging uit, zoals CIO’s, CISO’s en ISO’s.

Waarom deelnemen aan deze Round Mic?

In een anderhalf uur durende sessie gaan we met een aantal leidinggevende securityspecialisten in gesprek om de risico’s te identificeren die spelen in de nieuwe realiteit waarin we vaker zullen thuiswerken. We wisselen met alle deelnemers kennis uit over te treffen maatregelen en geven een inkijkje hoe wij als Ordina tegen deze risico’s aankijken.

Deelnemers van Ordina:

Vincent Meijer: Met meer dan 20 jaar ervaring binnen IT en Security heeft Vincent aan veel uitdagende cybersecurityprojecten gewerkt voor aansprekende organisaties in binnen- en buitenland. Naast de rol van Group CISO voor Ordina Benelux vervult Vincent ook de rol van business directeur Cybersecurity & Compliance voor Ordina Benelux. Vanuit die twee invalshoeken kan hij waardevolle inzichten delen over de uitdagingen en oplossingen waar hij dagelijks mee geconfronteerd wordt.

Dimitri van Zantvliet Rozemeijer: Dimitri is senior principle expert Cybersecurity & Compliance bij Ordina. Hij is ruim twee decennia actief in het vakgebied als CISO / CIO / DPO.

Agenda

13.00 – 13.10:    Introductie
13.10 – 13.30:    Kennismaking deelnemers
13.30 – 14.00:    Delen van inzichten en dialoog met deelnemers
14.00 – 14:30:    Afsluiting en vragenronde

Wij hopen u op donderdag 10 september te spreken! Mocht u nog vragen hebben over de Round Mic-sessie, dan kunt u contact opnemen met Dennis Wolf, account director Industrie

Meld je aan via onderstaand formulier

Meer informatie? Stel uw vraag aan Dennis!

Dennis Wolf
Dennis Wolf
Account Director
Klik om direct telefonisch contact op te nemen: +31621373536 Bekijk mijn profiel op Linkedin Stuur een email