Webinar: De mogelijkheden van low-code voor overheidsorganisaties   

Wordt wendbaarder en maak sneller nieuwe applicaties

30 Jun 2021 16:00 - 17:00

Versnel de communicatie met de burger

Overheidsorganisaties moeten snel en flexibel in kunnen spelen op veranderende maatschappelijke behoeften. IT beperkt nog vaak die snelheid en flexibiliteit, waardoor het lanceren van nieuwe initiatieven of implementeren van wet- en regelgeving te lang duurt. Met een low-code platform is dat verleden tijd!

Tijdens dit webinar laten we zien wat de kansen en mogelijkheden van low-code zijn voor jouw organisatie. Aan de hand van concrete ervaringen van het RIVM kijken we hoe zij sneller en efficiënter nieuwe initiatieven starten en informatie delen. Maar ook welke hobbels ze zijn tegengekomen bij de implementatie van hun platform.

Sneller legacy apps moderniseren

De samenleving stelt steeds meer eisen aan de communicatie vanuit de overheid. Tot voor kort was het een uitdaging om processen en diensten snel daarop aan te passen. Met behulp van een low-code platform is dat verleden tijd. Door de modulaire opbouw lanceer je niet alleen sneller nieuwe diensten, je geeft legacy-oplossingen meteen een moderne interface of vervangt ze volledig door moderne low-code applicaties. Op die manier sluit je applicatielandschap gemakkelijker aan op nieuwe wet- en regelgeving of gebruikerswensen en voorzie je de burger snel van relevante informatie!

Aan bod tijdens het webinar

Tijdens het webinar laten we je zien waarom veel organisaties in de publieke sector nu overstappen op low-code platformen. We behandelen onder meer:

  • Het verschil tussen low-code, no-code en traditioneel development
  • Hoe low-code Shadow-IT tegengaat
  • Hoe low-code de informatievoorziening aan de burgers versnelt

Schrijf je nu gratis in

Wil jij weten hoe een low-code platform in jouw voordeel werkt? Wat dat betekent voor de burger en je medewerkers?
Onze low-code experts en het RIVM staan tijdens dit webinar klaar om jouw vragen direct te beantwoorden. Reserveer direct je virtuele stoel en we zien je graag op woensdag 30 juni om 16 uur!