Foto CMS

Webinar: Onbegrensd groeien met een modern e-commerceplatform

Concrete ervaringen en tips voor jouw succes

29 Jun 2021 11:00 - 12:30 Online

In de retail moet je innoveren om je groeiambities waar te (blijven) maken. Dé voorwaarde voor succes is een modern e-commerceplatform waarmee je niet alleen je klanten beter bereikt, maar ze ook aan je bindt. Dit lukt met omnichannel retail, een 360-graden klantbeeld en grip op je klantdata.

Zet nu de eerste stap en schrijf je in voor het webinar op dinsdag 29 juni om 11 uur waarin we samen met een retailexpert van Blokker tips en tricks geven over hoe je groei realiseert!

Best practices van een retailer

Natuurlijk wil je betere sales, een sterker merk en meer terugkomende klanten. Veel retailers worden echter geremd door de beperkingen van hun platform. Dat moet en kan anders! Een modern en flexibel e-commerceplatform geeft je de vrijheid om echt te ondernemen. Zo transformeerden we samen met Blokker succesvol van een fysieke winkel met website, naar een omnichannel e-tailer met digitale marktplaats waarin ze hun eigen producten en die van andere aanbieders verkopen.

Stel vragen aan Blokker en aan onze specialisten

Onze specialisten vertellen je tijdens het webinar over de voordelen van re-platforming en hoe je hiermee beter voorbereid bent op de toekomst. Ook deelt Blokker ervaringen uit hun veranderingsproces. Het webinar is interactief en onze experts geven graag antwoord op jouw vragen. Het volgende komt aan bod:

  • Binding met je klanten over én in verschillende kanalen
  • Integratie van al je digitale tools en leveranciers; hoe kom je tot een soepel draaiend commerceplatform?
  • Marketplaces: kans of bedreiging?
  • Tips en tricks voor Data Governance en Privacy

Schrijf je nu gratis in!