fbpx
Het winnende team van Clockwork

Gouden DIA voor Clockwork en studystore.nl

Tijdens het jaarlijkse gala van de Dutch Interactive Awards (DIA) wonnen Clockwork en studystore.nl op donderdag 26 mei een Gouden DIA in de categorie Activation. De campagne #studieUIT/#studieAAN voor het studieboekenmerk viel in de prijzen vanwege de naadloze aansluiting op de belevingswereld van de doelgroep. En de mooie resultaten, niet te vergeten.

De voorgaande campagne die Clockwork voor studystore.nl ontwikkelde leverde ook al een DIA-nominatie op. De tweedelige campagne van 2015 was een nog groter succes en hielp studenten eerst om goed voorbereid het schooljaar af te sluiten (#studieUIT) en vervolgens weer fris aan het nieuwe te beginnen (#studieAAN). De jury van de Dutch Interactive Awards was bijzonder te spreken over het concept en de uitvoering:

“Sluit perfect aan bij de belevingswereld van studenten. Er wordt goed gebruikgemaakt van de realtime inzichten van campagne en de learnings van het afgelopen jaar. Mooie resultaten van bezoekersaantallen en omzetstijging.”

Arjen Bultje, commercieel directeur Clockwork, en Robert Sprokholt, Sales en Marketing Manager studystore.nl, zijn trots. “Dit is een vernieuwend concept, waar Clockwork ons echt mee heeft verrast.”, zegt Robert. “Toen we eenmaal de eerste designs hadden gezien waren we om.” Arjen Bultje vult aan: “De campagne is vanaf het prille begin in nauwe samenwerking met studystore.nl ontwikkeld. Wij geloven in deze manier van werken, die tot prachtige resultaten kan leiden!”

Meer weten over #studieUIT/#studieAAN? Bekijk hier de case.