Het Accelerator-programma: hét opleidingstraject voor developers

We helpen klanten om ‘ahead of change’ te zijn, zodat ze voorbereid zijn op de toekomst. Om dat te doen, moeten we natuurlijk perfect weten wat er leeft en beweegt. Vandaar onze focus op kennis en nieuwe technologieën.

Het Accelerator-programma is specifiek ontwikkeld voor developers van open source-talen als Java, JavaScript en Python. Met dit opleidingsprogramma brengen we jou op gestructureerde wijze naar het volgende niveau van vakbekwaamheid.

Versnellen

Via het Accelerator-programma van Ordina Software Development krijgen junior, medior en senior professionals twee jaar lang opleidingen en workshops om hun carrière letterlijk te ‘versnellen’. Developers kunnen zich snel verder ontwikkelen door middel van uiteenlopende tools, waarbij er naast de techniek ook aandacht is voor soft skills. Denk hierbij aan sociale en organisatorische vaardigheden.

Het opleidingsprogramma bestaat uit een mix van theorie en hands-on praktijksessies met verschillende instapmomenten. Bovendien zijn er verschillende trajecten, aangepast aan elk experttype. Bij Ordina heb je zelf de regie over je loopbaan!

Wat kun je verwachten?

  • 1 jaar intensieve training voor en door professionals
  • Uitsluitend moderne technieken
  • Combinatie van vakinhoud en soft skills

Het Accelerator-programma omvat twee subprogramma’s:

  • The Next Level –van junior naar medior
  • The Advanced Level – van medior naar senior

Codesmiths en Chapterleads

Beide programma’s zijn samengesteld door de Codesmiths en Chapterleads van Ordina. De trainers zijn eigen collega’s van Ordina.

Sparren en leren

Het Accelerator-programma volg je uiteraard niet alleen! Samen met collega’s of vakgenoten kun je sparren en leren van problemen uit de praktijk. Binnen Ordina zijn er hechte communities van vakgenoten. Zo inspireer je elkaar, hou je elkaar scherp en help je elkaar om steeds beter te worden.

Jeroen over het Accelerator-programma van Ordina

Jeroen Verhoeven is Software Engineer en heeft ruime ervaring met Java. In maart is hij gestart met het Accelerator-programma van Ordina. “Het Accelerator-programma is een traject van één jaar, waarin medior developers de kans krijgen om door te groeien tot senior developers. Het is mijn ambitie om me te ontwikkelen tot full-stack developer. Dit programma biedt voor mij daarvoor de mogelijkheid.”
Lees hier het hele interview!