cover SPRINT magazine

SPRINT magazine – High performance in ICT

Teamwerk als versneller van innovatie

Organisaties zijn volop in transitie. Banken worden techbedrijven, overheden zetten in op digitale communicatie met burgers en ook in de industriële sector helpen innovaties de klantwaarde te verhogen. Een behoorlijke uitdaging als u zich geconfronteerd ziet met een gefragmenteerde workforce. High performance teams spelen niet alleen een steeds grotere rol in de manier waarop ICT-afdelingen werken, maar High performance teams helpen u ook te versnellen.

Multidisciplinaire coalities van professionals

High performance teams zijn multidisciplinaire coalities van professionals die op elkaar zijn ingespeeld. En meester zijn in alle relevante technologieën: van Java en Microsoft tot Drupal en Pega. Geschikt als u bijvoorbeeld de time-to-market wilt verkorten, de kwaliteit van IT-toepassingen wilt verhogen of uw primaire proces wilt optimaliseren.

SPRINT magazine

Wilt u meer weten over High performance teams en wat ze voor uw organisatie kunnen betekenen? Download dan ons SPRINT magazine. Een speciale uitgave die helemaal gewijd is aan High performance teams in ICT en laat zien hoe teamwerk innovatie kan versnellen.

In het magazine onder meer een interview met Jo Maes, CEO Ordina, over High performance teams en het belang van teamwerk voor het creëren van innovatiekracht of waarom High performance teams nooit zijn uitgeleerd. Maar we laten ook zien wat high performance teams  kunnen bewerkstelligen aan de hand van voorbeelden uit de praktijk.

Zo wordt in het artikel ‘De smartphone is de nieuwe plek van de politieagent’ beschreven hoe politiemedewerkers samen met teams van Ordina aan een moderne mobiele werkomgeving werken om zo voor een veiliger Nederland te zorgen.

En in ‘ProRail – Een walhalla voor High performance teams‘ wordt uitgelegd hoe ProRail met behulp van High performance teams aan een innovatieve ICT-infrastructuur werkt die eraan bijdragen dat het onderhoud, beheer en de veiligheid van het spoorwegennet in Nederland soepel verloopt.

We wensen u veel leesplezier.

Meer weten over High performance teams? Lees onderstaande artikelen of ga naar onze pagina over High performance teams.