fbpx
Emiel van Bockel in CIO TV

Hoe haal je waarde uit data?

Emiel van Bockel in CIO TV

Hoe haal je waarde uit data? Dat was de belangrijkste boodschap van Emiel van Bockel, directeur Data Driven bij Ordina, die onlangs te gast was in CIO TV. Hij sprak tijdens de uitzending over data als driver voor transformatie, de samenwerking met PortXchange en het belang van het werken in multidisciplinaire teams.

“Haal waarde uit je data. En zorg voor een goede aanpak om die waarde uit data te kunnen halen, want anders blijft een goed idee op de tekentafel liggen. Begin met het businessdilemma van je organisatie en ga vandaaruit verder.”

De volledige uitzending kun je hier bekijken.

CIO TV is een wekelijks live programma dat elke vrijdag van 10 tot 11 uur wordt uitgezonden. In het programma wordt aandacht besteed aan informatietechnologie, digitalisering, sourcing en leiderschap. CIO TV is een programma van IT Executive.nl.

Data2value-aanpak

Op basis van data kan uw organisatie processen verbeteren en nieuwe dienstverlening introduceren. Op die manier wordt uw organisatie intelligent en datagedreven. Een intelligente datagedreven organisatie vertrouwt op data en speelt adequaat in op verandering. Met haar Data2Value-aanpak helpt Ordina haar klanten de verandering voor te zijn.

Wilt u meer weten over onze Dat2value-aanpak, neem dan contact op met Ordina via onderstaand formulier.