Ordina Innovatiedagen 2018

Impact met Digitale acceleratie

We leven in een veranderende digitale wereld met nieuwe regels. Technologie is inmiddels een integraal onderdeel van ons dagelijks leven en werk. Voor organisaties is dit enerzijds een kans om impact te hebben in het leven en werk van klanten en anderzijds een bedreiging omdat iedereen concurreert om diezelfde aandacht. De oplossing ligt in de juiste balans van weerstand en waarde.

’10x mindset’

Tijdens de Ordina Innovatiedagen 2018 heeft Jasper Jochem, business propositie eigenaar Digitale acceleratie, meer dan tweehonderd collega’s én klanten uitgedaagd om met een ’10x mindset’ naar hun organisatie te kijken.

Hoe wordt mijn organisatie 10x sneller, bereikt mijn organisatie 10x meer klanten of maken wij ons product 10x goedkoper? Dit effect kun je volgens hem alleen bereiken door op een nieuwe en digitale manier naar je organisatie te kijken.

Om tot impact te komen is het van belang om een digitale oplossing of strategie te creëren die van waarde is in iemands dagelijks leven en werk. Hiervoor dien je de juiste informatie op precies het juiste moment aan mensen aan te bieden, aldus Jasper Jochem.

Interface

Het is belangrijk om hiervoor de interface (bijvoorbeeld mobile, smartwatch, audio, robot, etc.) te kiezen die past in het werkproces of de activiteit van de gebruiker. Met de juiste technologiekeuze verlagen we de weerstand en door middel van persoonlijk relevante informatie en diensten verhogen we de waarde.

Om onze klanten te helpen om impact te maken in het leven en werk van hun klanten en medewerkers bieden wij vanuit Ordina onze Value Discovery-aanpak. Hierin werken we samen met onze klanten aan de blauwdruk voor nieuwe digitale oplossingen of digitale strategieën voor hun bedrijfsuitdagingen. Met aandacht voor mens, organisatie en technologie.

Bekijk hier de aftermovie.