fbpx

In een High performance team sta je er nooit alleen voor

In de huidige digitale wereld slaan steeds meer criminelen digitaal hun slag. Zij zijn goed georganiseerd en werken grensoverschrijdend. Er zijn grote bedragen mee gemoeid; criminelen zijn bereid om te investeren in nieuwe manieren om de bestaande beveiligingsmaatregelen te omzeilen. Het is voor de Rabobank van groot belang om haar klanten en zichzelf te beschermen tegen dit soort criminele activiteiten.

Fraudedetectie

Reden voor de Rabobank om de fraudedetectie bij creditcard-transactiestromen en de credit-administratie in eigen beheer te nemen. Ordina is gevraagd om een High performance team te leveren om dit project te realiseren.

Multidisciplinair team

Een HP-team is een multidisciplinair team dat bij de klant aan de gang gaat om zo snel mogelijk toegevoegde waarde te leveren. Het team is met zorg samengesteld, waarbij er wordt gekeken welke skills nodig zijn, maar ook wat de medewerker wil en waar hij of zij naartoe wil groeien.

Vooroplopen

De grote kracht van zo’n team voor de klant is dat het team proactief aan de slag gaat en ook de verantwoordelijkheid neemt voor de kwaliteit en het product waaraan het team werkt. Bijkomend voordeel: in een high performance team sta je er nooit alleen voor en blijf je vooroplopen met je eigen ontwikkeling.

Wil jij ook in een High performance team aan de slag, solliciteer dan bij Ordina.