TonyV3112 / Shutterstock.com

Interesse in digital banking?

Heb jij interesse in digital banking? Ordina biedt volop mogelijkheden voor jou om een actieve rol te spelen bij de verdere digitalisering van onze klanten in de financiële sector. Bouw mee met aansprekende projecten en ontwikkel je marktkennis en digitaal talent met een gebalanceerd pakket aan opleidingen.

In beweging

De financiële wereld is meer dan ooit in beweging. Nieuwe technologieën zorgen dat bankklanten al hun zaken volledig digitaal kunnen regelen. Ordina helpt financiële dienstverleners technologische kansen om te zetten in concrete toepassingen. We zorgen ervoor dat bancaire diensten altijd beschikbaar en gebruiksvriendelijk zijn en dat de bestaande infrastructuur veilig en betrouwbaar is.

Wie zoeken we?

Wij zijn op zoek naar IT-professionals die zich met passie en energie willen inzetten deze ontwikkelingen te realiseren. Daarbij past dat wij ons inspannen om jouw bijdrage te maximaliseren. Zo bieden we je een gebalanceerd pakket aan opleidingen en ervaringsmogelijkheden aan , speciaal voor jou samengesteld. Samen met onze klanten geven we je de kans een snelle en doelgerichte ontwikkeling door te maken. Zo geven we samen vorm aan het digital banking.