Jaarverslag 2018

Jaarverslag 2018

In het jaarverslag 2018 presenteert Ordina de resultaten van het afgelopen jaar en legt financiële verantwoording af.

Bekijk hier de interactieve pdf van het jaarverslag

Interview Raad van Bestuur

“Het realiseren van rendabele groei is en blijft onze belangrijkste prioriteit. Daarin hebben we goede voortgang geboekt. De opgaande lijn die vanaf de tweede helft van 2017 is ingezet, heeft zich in 2018 voortgezet. De omzet en het resultaat zijn verder gestegen en onze vijf businessproposities vormen inmiddels een derde van onze omzet. Ook hebben we een stijgende tevredenheid van onze klanten gerealiseerd. Hiermee hebben we een mooie uitgangspositie om onze klanten te helpen om de veranderingen in hun sector voor te zijn.”

Kerncijfers + vijfjarenoverzicht

Ordina presenteert haar belangrijkste kerncijfers 2018.

Over Ordina

Door digitalisering volgen ontwikkelingen elkaar in hoog tempo op waardoor onze klanten snel moeten reageren op veranderingen in hun markt om een duurzame voorsprong te creëren of behouden. Ordina is gewend vooruit te kijken om de verandering bij klanten voor te zijn, mede dankzij onze business proposities.

Onze nieuwe pay-off, Ordina, Ahead of change, geeft dan ook uiting aan onze ambitie om onze klanten te helpen de veranderingen voor te zijn.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

‘Samen duurzaam innoveren’ is de missie van Ordina. Onze ambities op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) zijn vastgelegd in het Duurzaamheidsbeleidsplan 2017-2020.

Jaarrekening 2018

Download hier de volledige jaarrekening 2018.

Complete jaarverslag 2018

Download hier het volledige jaarverslag 2018.