fbpx

Health Insurance

Blijf toekomstbestendig in het veranderende zorglandschap.

Toegevoegde waarde over de hele linie van het zorgverzekeringsdomein:

  • Optimale en proactieve klantbediening;
  • Datagedreven persoonlijk gezondheids- en leefstijladvies;
  • Lagere kosten door hogere zelfredzaamheid klanten.

Pak met slimme technologie de regie als proactieve gezondheidspartner

Zorgverzekeraars staan voor een complexe opgave. Zorgkosten stijgen, en hoewel consumenten hoge verwachtingen hebben over de klantervaring, is de premiehoogte toch vaak doorslaggevend.

Ook de maatschappelijke rol van zorgverzekeraars verandert. Van administratief verwerker van declaraties naar betrouwbare partner die met proactieve dienstverlening en persoonlijk gezondheids- en leefstijladvies de gezondheid van klanten vergroot. In het groeiende en steeds complexer wordende digitale zorglandschap pakken zorgverzekeraars de regie: van het vinden van zorgaanbieders tot en met de financiële afhandeling van de behandeling.

Zorgverzekeraars willen de zorg toegankelijk en betaalbaar houden én zichzelf onderscheiden. Kostenefficiënt werken is daarbij essentieel. Ordina helpt bij het slim inzetten van technologie om zo op toekomstbestendige en wendbare wijze klanten te bedienen. Of het nu gaat om het optimaliseren van de doelarchitectuur, het bieden van een onderscheidende klantervaring of het inzetten van data voor de ondersteuning van persoonlijke adviezen.

Onze services

Hoe kun je als zorgverzekeraar met slimme technologie voor een optimale klantbeleving zorgen? Ordina helpt jouw organisatie bij het ontwikkelen van een visie, bij het vertalen van deze visie naar een strategische roadmap en bij de kosteneffectieve realisatie en implementatie van de gekozen digitale oplossing.

Visie op digitale klantbediening

Onze domeinexperts helpen met het vormgeven en helder vastleggen van je visie, op basis van markttrends, de huidige situatie en ambitie voor de toekomst.

Vormgeven functionele roadmap

Hoe zet je je middelen in om maximale impact te maken op de klantbeleving? Wij helpen de visie te vertalen naar een geprioriteerde functionele roadmap.

Workshop doelarchitectuur en iPaaS-implementatie

Hoe maak je een toekomstbestendige doelarchitectuur, die je als zorgverzekeraar in staat stelt je ambitie te realiseren maar ook wendbaar te blijven? Maar ook bij het kiezen en implementeren van bijvoorbeeld een iPaaS-platform kan Ordina je helpen.

Onze solutions

Ordina is de digitale businesspartner die voorsprong realiseert vanuit technologie en marktkennis. Dat doen we door technologie, businessuitdagingen en mensen slim met elkaar te verbinden. We helpen onze klanten om hun snelheid te vergroten, slimme toepassingen te ontwikkelen, nieuwe digitale diensten te lanceren en te zorgen dat mensen ze omarmen. Op die manier creëren we een digitale voorsprong en blijf je vooroplopen.

Design systems

Jouw digitale producten sneller, efficiënter en consistenter op de markt.

Een optimale gebruikerservaring en uniforme merkuitstraling zijn cruciaal voor bedrijven die digitale producten ontwikkelen. Doordat producten complexer worden, teams groeien, frontend-technologie verandert en consumenten veeleisender worden, is het steeds lastiger om dat in de praktijk te realiseren.

Lees meer

Enterprise Low-code with Mendix

Duurzame digitale versnelling voor business én IT.

Met het Low-code platform Mendix kun je nieuwe oplossingen ontwikkelen die direct toegevoegde waarde leveren, in een fractie van de tijd die traditionele ontwikkelingsmethodes nodig hebben. Zo kun je op kosteneffectieve wijze voldoen aan de veranderende wensen vanuit consumenten en regelgeving.

Lees meer

Technologieën en partnerships

Om te helpen echt digitaal te versnellen hebben wij een aantal strategische partnerships en maken we gebruik van de best beschikbare technologie. Dat doen we binnen Health insurance onder meer met: