Smart in industrie

Vergroot uw voorsprong met veilige en innovatieve ICT

De Nederlandse industrie: hoeksteen van de economie. Gunstige ligging. Uitmuntende infrastructuur. Focus op innovatie. De wereldwijde voorsprong is er. Maar hoe behoudt u uw voorsprong? Of nog beter: vergroot. Be smart. Stem uw bedrijf af op de wereld van morgen. Met slimme ICT voor bedrijven die willen versnellen. Ordina is daarin uw partner.

Illustratie van industrieMeer klantintimiteit

Als organisatie kunt u uw concurrentiekracht vergroten door u te verbinden met de belangen en behoeften van uw klanten. Met het gebruik van uiteenlopende digitale kanalen kunt u uw klant beter begrijpen en bedienen. Social listening tools en kanalen als Google, Facebook en Twitter vormen daarin een goede ondersteuning. De juiste technologieën stellen u in staat hier tailor-made op in te spelen. Ordina snapt hoe en kan u daarin helpen.

Aanpassing businessmodel

Innovatieve toetreders veranderen de marktverhoudingen fundamenteel. Veel ondernemingen zijn dan ook bezig om ‘zichzelf opnieuw uit te vinden’. Organisaties die hun businessmodel aanpassen, zetten zichzelf opnieuw op de kaart. Dit kan door nieuwe technologieën maximaal te integreren in core-processen. Denk aan Internet-of-Things, machine learning, 3D-printing, nanotechnologie en miniaturisering. En real-time datastromen die leiden tot nieuwe inzichten en zelfs voorspellingen. Wij zijn uw partner op weg naar zo’n Intelligente data gedreven organisatie. En zorgen daarmee dat u met nieuwe businessmodellen kunt inspelen op de wereld van morgen.

Solar team Twente aan het werk

Samenwerking in ecosystemen

Organisaties hebben veel te winnen bij nieuwe ecosystemen. In deze nieuwe netwerken en samenwerkingsverbanden, waarbinnen uiteenlopende stakeholders actief zijn, krijgt u toegang tot relevante data en inzichten uit data en kunt u dit met elkaar delen. Wij zorgen voor de flexibele infrastructuur en informatiestandaarden die hiervoor nodig zijn. En dat is essentieel. Om de gunst van de klant te winnen, neemt de concurrentie namelijk toe tussen (regionale) ketens.

Samen naar een Agile toekomst

Belangrijk in deze digitale transitie: behoud overzicht en regie op vernieuwing. Kies hierbij voor een optimale aansturing van ICT-projecten, agile werkmethoden en multidisciplinaire High performance teams die uw bedrijf klaarstomen voor de lange termijn. Of dat nu in de vorm is van een langdurig partnership, één of meer kortlopende projecten of op basis van co-creatie. Wij kunnen en willen samen met u de wereldwijde voorsprong in de industriële sector uitbouwen.