fbpx

Integrated Supply Chain

Sta zelf aan het roer van je supply chain ecosystem.

Ontdek de toegevoegde waarde van een integrated supply chain:

  • Lever transparante inzichten om pro-actiever, efficiënter en effectiever te opereren
  • Neem actie om je sustainability, regulation- en security zorgen weg te nemen
  • Optimaliseer de inzet van mensen en middelen zonder in te boeten aan kwaliteit en service
  • Verminder je afhankelijkheid van verdwijnende werkkrachten

 

Vooroplopen op je concurrenten

Een integrated supply chain is een geïntegreerd ecosysteem van supply chain-afdelingen, klanten en partners, dat boogt op een robuuste backend. Er ontstaat transparantie zowel binnen als buiten je bedrijf, tussen externe partijen die deel zijn van je brede supply chain keten.
Inzichten in data uit de keten laten toe je efficiënter te reageren.

Gedaan met reactieve processen. Slim gebruik van analyse- en machine learning tools laten toe om pro-actief in te grijpen en/of je klantvraag te managen. Je optimaliseert je voorraadbeheer. Je maakt vraag- en aanbodgestuurde materiaal- en informatiestromen mogelijk. Je reageert sneller op veranderingen in je productie- en logistieke keten, alsook op de steeds veranderende regulations.

Flexibele, geoptimaliseerde oplossingen voor complexe planningsvraagstukken voor productie, logistiek en workforce zijn het kloppend hart van je bedrijf.

Kortom, binnen de Integrated Supply Chain beschikt je organisatie over de technologie, processen, inzichten en automatisering om pro-actiever, efficiënter en effectiever te opereren.

Supply chain verantwoordelijken krijgen tijd en energie voor strategische uitdagingen en taken die je klant- en medewerkerservaring verbeteren. Supply chain medewerkers worden slimmer en efficiënter in de uitvoering van hun taak.

Services

Doe inspiratie op met toepasbare en relevante Integrated Supply Chain-voorbeelden voor je organisatie. Samen brengen we je sterktes en zwaktes in kaart. We evalueren de verschillende uitdagingen en stellen concrete verbeterpunten en realiseerbare oplossingen voor. We benoemen KPI’s en prio’s die leiden tot meer efficientie en effectiviteit.

Lees meer...

Composable backend

Waar nog nodig, zorgen we voor een solide backend die integratie met je ecosysteem toelaat en voeren optimalisatietoepassingen in op basis van de roadmap prio’s. Denk aan: de implementatie of opwaardering van een SAP S/4 HANA systeem, het opzetten van een centraal datacaptatieplatform of de optimalisatie van je planningsprocessen.

Bouwend op je composable backend, creëren we nieuwe inzichten via onze data driven solutions. Dat begint typisch met enkele visualisaties van een proces of KPIs, maar evolueert vaak naar een digital twin, smart network redesign tools, en 360 control towers.

Lees meer...

Process optimization en automation

Hypereffectieve organisaties richten zich op de essentie. Met onze Hyperautomation aanpak identificeer, optimaliseer en automatiseer je je processen met behulp van slimme technieken: AI, ML, NLP, RPA, IoT, analytics en iBPMS. Je neemt sterk onderbouwde beslissingen. Je versnelt en vereenvoudigt complexe functies in ERP-, invoicemanagement, transport- en magazijn beheersystemen. Je bespaart personeeluren op repetitieve taken.

Innovatieve planning solutions

Verliezen in het productieproces? Lange doorlooptijden? Lage bezettingsgraad? Hoge transportkosten? Ontevreden klanten en medewerkers? Wie complexe planningsvraagstukken slim aanpakt, slaagt erin om efficiënt te produceren of een betere service te leveren. Als geen ander optimaliseren we je planning zodat je permanent inspeelt op de eisen van je klanten en medewerkers terwijl je competitief blijft.

Beweeg naar een geïntegreerd ecosysteem, waar je je externe partners mee integreert. Denk aan een systeem dat kijkt naar je klanten, de klanten van je klanten, je toeleveranciers, of zelfs je concurrenten. Hoe bouw je zo een ecosysteem? Welke technische stappen moet je nemen? Welk verdienmodel koppel je hieraan? Hoe overtuig je de andere spelers om erin te stappen? Hoe garandeer je end-to-end security voor je supply chain ecosysteem?

Lees meer...

Onze solutions

Ordina is de digitale businesspartner die voorsprong realiseert vanuit technologie en marktkennis. Dat doen we door technologie, businessuitdagingen en mensen slim met elkaar te verbinden. We helpen onze klanten om hun snelheid te vergroten, slimme toepassingen te ontwikkelen, nieuwe digitale diensten te lanceren en te zorgen dat mensen ze omarmen. Op die manier creëren we een digitale voorsprong en blijf je  vooroplopen.

Supply Chain Optimization

Uw marktpositie versterkt dankzij optimale planning.

Met de Ordina Solution for Supply Chain Optimization ondersteunen we uitdagende planningsvraagstukken, waardoor mensen en middelen zo efficiënt mogelijk worden ingezet zonder in te boeten aan kwaliteit en service. Dit doen we op het gebied van personeelsplanning, productieplanning en logistieke planning.

Lees meer

SAP Smart Move

Stap op het juiste moment over op SAP S/4HANA.

We helpen je bij elke stap van je SAP-project. We starten onze samenwerking met de vraag hoe we uw processen kunnen verbeteren. Brownfield, greenfield of iets anders? Met de SAP SmartMove-oplossing zoeken we uit welk implementatieplan en welke systeemmigratie voor je organisatie het meest geschikt is.

Lees meer

Data Visualization

In één oogopslag waardevol inzicht in relevante data.

Complexe datavraagstukken vereisen krachtige dashboards die je begrijpt en waarmee je aan de slag kan. Onze datavisualisatie-solution vertaalt je data naar heldere grafieken, tabellen, flowcharts… Je visualisaties worden verrijkt met gefundeerde aanbevelingen en tips – zodat je zeker de juiste beslissingen neemt.

Lees meer

Werken bij

Technologieën en partnerships

Om te helpen echt digitaal te versnellen hebben wij een aantal strategische partnerships en maken we gebruik van de best beschikbare technologie. Dat doen we binnen Integrated Supply Chain onder meer met: