fbpx

Media

Voor algemene mediavragen, media-interviews of beeldmateriaal tbv media kunt u contact opnemen met onze Corporate Communicatie afdeling via communicatie@ordina.nl. Heeft u een specifieke mediavraag, neem dan contact op met Eveline Rogier via eveline.rogier@ordina.nl of t. 030-663 7000. Acquisitie naar aanleiding van deze gegevens wordt niet op prijs gesteld.

Alle persberichten van Ordina kunt u hier vinden.

Wilt u opgenomen worden in de medialijst om onze nieuwsberichten te ontvangen, stuur dan een mail naar communicatie@ordina.nl.
Acquisitie naar aanleiding van bovenstaande gegevens wordt niet op prijs gesteld.

Belangrijke financiële rapportagemomenten vindt u in onze financiële kalender.

Bedrijfsprofiel

Ordina is de grootste, lokale IT-dienstverlener in de Benelux met circa 2,650 medewerkers. Wij richten ons op het realiseren van een digitale voorsprong bij klanten in de sectoren: financiële dienstverlening, industrie en overheid. Dit doen wij door het bedenken, bouwen en beheren van technologische toepassingen. Ordina helpt haar klanten de uitdagingen en veranderingen in hun business voor te zijn.

Het hoofdkantoor van Ordina is gevestigd in Nieuwegein. Daarnaast hebben we diverse regiokantoren in de Benelux. De onderneming is opgericht in 1973. Het aandeel is sinds 1987 genoteerd aan NYSE Euronext Amsterdam en maakt deel uit van de Smallcap Index (AScX).

Kerngegevens

  • Ir. Jo Maes (1968) en MSc. Joyce van Donk – Van Wijnen RC (1984) vormen de Raad van Bestuur en de statutaire directie van Ordina N.V.
  • De Raad van Commissarissen bestaat uit Johan van Hall, Caroline Princen en Thessa Menssen.
  • Het aandeel Ordina is genoteerd aan Euronext Amsterdam en maakt onderdeel uit van de Small Cap index.
  • In 2020 behaalde Ordina een omzet van 369,2 miljoen euro.