fbpx

Mendix certificeert Ordina als Platform Partner 

Deze week staat in het kader van Mendix World en die heeft een extra feestelijk tintje voor Ordina. Mendix heeft namelijk aan Ordina de hoogste partnerstatus toegekend. Daarmee behoort Ordina tot de selecte groep Mendix Platform Partners.

Bas Eijhusen, business unit manager Digital Services binnen Ordina: “We zijn enorm trots op deze erkenning door Mendix, vooral omdat we ook de kwalificatie ‘Center of Excellence’ en ‘Expert Partner’ hebben ontvangen. Dit kwaliteitskeurmerk zegt niet alleen iets over de expertise die we in huis hebben maar juist ook over onze werkwijze in projecten. Het is een bevestiging dat we in staat zijn om ook complexe implementaties uit te voeren”

Ordina is met Mendix actief voor diverse opdrachtgevers binnen de industrie, finance en overheid. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een nieuwe solution voor de overheid, waarmee overheidsinstanties op basis van de brede ervaring van Ordina extra snel hun business doelstellingen kunnen verwezenlijken. Eijhusen: “Randvoorwaardelijke zaken als Rijkshuisstijl en E-herkenning maken standaard onderdeel uit van onze bouwstenen, zo creëren we extra veel versnelling in de toch al korte time to market van low-code oplossingen.” Binnenkort volgt meer informatie over deze nieuwe Ordina solution.

Ervaring is er zowel binnen als buiten het overheidsdomein. Voor VGZ ontwikkelen we de zorgapp, die inmiddels meer dan 1 miljoen gebruikers telt, in 2019 werd Ordina al uitgeroepen tot R&D-partner van het jaar.

Mendix World

Dit jaar is er een volledige online versie van dit event. Benieuwd? Meld je dan nog snel aan of volg de talks via https://www.mendixworld.com/entrance/