Monique Dekker benoemd tot directeur Commercie Nederland en Lid Executive Committee Ordina Groep

Monique Dekker (1967) is per 1 februari 2019 de nieuwe directeur Commercie van Ordina Nederland. Tevens treedt zij per dezelfde datum toe tot het Executive Committee van Ordina Groep. In haar rol als directeur is zij verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten van Ordina Nederland.

Monique heeft ruime ervaring op commercieel gebied en heeft in haar loopbaan diverse leidinggevende functies bekleed bij onder meer IBM en Wang Global. Haar laatste functie was bij Accenture als managing director consulting unit ‘Communication Media Technology’.

Jo Maes (CEO Ordina) is verheugd over de komst van Monique Dekker naar Ordina: “Wij willen excellente dienstverlening aan onze klanten leveren door ze te helpen de uitdagingen en veranderingen in hun business voor te zijn. Technologie is een belangrijke aanjager van verandering in ons leven. Ordina volgt de nieuwste technologische ontwikkelingen dan ook op de voet. We maken deze relevant in de context van de klant door innovatieve business- en IT-toepassingen voor de klant te creëren die waarde toevoegen en tastbare resultaten geven. Monique gaat hieraan in haar nieuwe rol als Directeur Commercie een belangrijke bijdrage leveren. Ik zie uit naar haar komst”.

Monique over haar nieuwe stap: “Ik kijk er enorm naar uit om per 1 februari Ordina Nederland bij te staan in de commerciële veranderingen, successen en eventuele verbeteringen die we moeten realiseren. De komende weken staan in het teken van kennismaken met onze klanten, de interne organisatie en Ordina-bedrijfscultuur. De route naar het leveren van meer toegevoegde waarde aan onze huidige en nieuwe klanten, vanuit de Ordina business proposities is voor mij een essentiële richting die we met elkaar gaan vormgeven. Dit alles met als doel onze klanten echt de digitale voorsprong te geven”.