fbpx
foto van database

NEDS 2020

Informatiegestuurd Optreden

Wat leuk dat je onze stand op de NEDS 2020 conferentie hebt bezocht! Dit jaar voor het eerst in online vorm. In onze breakout sessie op 19 november kun je of heb je kunnen luisteren naar de presentatie over Informatiegestuurd Optreden, hoe wij daar als Ordina tegenaan kijken en bijdragen aan kunnen leveren, gepresenteerd door Edwin de Leeuw. Wil je de presentatie nog eens nalezen of terugzien? Download of bekijk hem dan hier!

Benieuwd hoe Ordina jouw organisatie verder kan helpen een datagedreven organisatie te worden? Wil je meer weten over de visie van Ordina op Informatiegestuurd Optreden (IGO) en wat wij hier in voor jou kunnen betekenen? We gaan graag persoonlijk hierover met je in gesprek. Laat via onderstaande button je gegevens achter en we nemen contact met je op.  Je kunt natuurlijk ook eerst een bezoek brengen aan onze homepage www.ordina.nl/defensie.

Download leaflets

  • In onze leaflet ‘Spatial Insights’ lees je alles over onze aanpak op het gebied van GEO-ICT.
  • In onze leaflet ‘Data2Value’ lees je alles over onze aanpak op het gebied van datascience, machine learning en AI.
  • In onze leaflet ‘Semantic Data Management’ lees je alles over onze aanpak op het gebied van dataconsistentie als basis voor een intelligente data gedreven organisatie.
  • In onze leaflet ‘Data Migration’ lees je alles over hoe Ordina uw organisatie kan helpen met veilig en probleemloos verhuizen van data
  • In onze leaflet ‘Cyberdetection & response’ lees je alles over hoe Ordina uw organisatie kan helpen de businessimpact van cybersecurity-incidenten te minimaliseren.

Interessante presentaties

  • De geniebataljons van de Landmacht opereren in omgevingen waar data en connectiviteit niet altijd voor handen zijn. Snel meer inzicht verkrijgen in een omgeving is van belang voor het operationeel succes. Daartoe heeft Ordina verschillende workflows opgezet die binnen 30 minuten van een dronebeeld een 3D-omgeving creëren voor gebruik in GIS en VR, geschikt voor het vergroten van Situational Awareness en virtuele training. Download de presentatie.
  • Ordina heeft in opdracht van de gemeente Groningen de 3D visualisatie gerealiseerd voor de herontwikkeling van een oud fabrieksterrein. Veel onderwerpen zoals archeologie, grondwater en bodemsamenstelling komen hier bij elkaar. Het visualiseren in 3D biedt kansen om informatie vanuit verschillende disciplines te combineren. Waar raken verschillende beleidsthema’s elkaar? Hiermee laten we zien hoe 3D kan ondersteunen in het maken van de juiste besluiten. Link naar de storymap.