fbpx
Bloomreach

Neem een kijkje in de keuken van Ordina’s Data Science Meetup

Als data science consultant bij Ordina breng je de meeste tijd door bij je klant. We vinden het erg belangrijk om elkaar regelmatig op te zoeken om van elkaar te leren. Hiervoor hebben we twee vaste dagen per maand gepland, die met dikke stift in onze agenda’s staan gemarkeerd.

Ten eerste organiseren we Tech Fridays, waarop we hands-on aan de slag gaan met data science projecten voor één van Ordina’s klanten – of gewoon met iets wat ons op die dag interessant lijkt. Daarnaast organiseren we expertmeetings, waarop we kennis met elkaar delen in de vorm van interessante presentaties.

Dat we kennisdeling belangrijk vinden geldt niet alleen intern, we zoeken juist graag ook de verbinding met vakgenoten buiten Ordina. Daarom openen we in februari voor de eerste keer de deuren van onze expertmeetings: iedereen die mee wil kijken of wil bijdragen is van harte welkom! Zo bieden we een kijkje in de keuken bij Ordina en geven we iedereen de gelegenheid om nieuwe data science inspiratie te komen opdoen.

We verwachten vier tot zes presentaties, waarna je nog kunt blijven hangen voor de borrel. We beginnen de avond vroeg, zodat we ook op tijd weer kunnen afsluiten (of aan de borrel kunnen beginnen). Als je wilt ben je ook welkom om vooraf mee te eten.

Programma

De meetup vindt plaats op 12 februari op het hoofdkantoor van Ordina in Nieuwegein. Het programma is als volgt:

16.45 – 17.15 Inloop
17.15 – 18.00 Diner
18.00 – 20.00 Presentaties
20.00 – 22.00 Borrel

Aanmelden

Wil je langskomen? Geef je dan hier op! Lijkt het je ook leuk om iets te vertellen over je eigen data science werk, neem dan contact op met Anton Stam via anton.stam@ordina.nl.