Marc Peeters Business Unit Manager +31(0)653468039

Visualisaties

3D-architectuur en ontwerp

Heeft u in uw organisatie ook problemen met de implementatie van veranderingen, omdat de acceptatie van en het begrip voor architecturen, proces- en systeemontwerpen ontbreken? Visualisatie helpt u daarbij en is een zeer effectieve communicatievorm om emotie en beleving over te dragen. Beelden en animatiefilms inspireren beslissers, managers en medewerkers om mee te denken over effectieve verandering van organisaties, processen en systemen.

Download meer informatie

Concept

Met visualisatie kunt u architecturen, proces- en systeemontwerpen op een zeer aansprekende manier presenteren. Visualisatie leidt tot een concrete herkenning van zaken die anders abstract en technisch blijven. Het begrip voor en dus de acceptatie van veranderingen in organisatie neemt op deze manier sterk toe.

 

Bekijk wat u kunt doen met visualisatie

Oplossing

Op basis van formele diagrammen en procesbeschrijvingen organiseert Ordina een iteratief en vooral creatief proces. Formele beschrijvingen vertalen we naar pakkende 3D-beelden of animatiefilms met objecten die iedereen herkent: gebouwen, tafels, computers, documenten en vooral mensen.

Resultaat

Onze visuele aanpak van architecturen en ontwerpen resulteert in pakkende beelden en anmiaties die de aandacht trekken en mensen ook op een emotioneel niveau aanspreken.

Visualisaties Contact Neem contact op met Marc Peeters