Mariek Witlox Directeur Marketing en Business Development +31(0)620248836

Concepting

Een langdurige klantrelatie door unieke user experience

Als u vandaag de dag als onderneming of start-up succesvol wilt zijn, moet u mensen centraal stellen. Een merk anno nu is te gast in het leven van mensen. Dit betekent dat een merk authentiek moet zijn en waarde moet toevoegen aan het leven van mensen. Kijk daarom vooral naar wat mensen echt willen en ontdek wat hen intrinsiek motiveert. Hoe bent u relevant en hoe zorgt u ervoor dat u dit digitaal makkelijker en leuker maakt? Dit kan met behulp van concepting.

Concept

Concepting begint met een idee. Een concept. Waardoor uw digitale propositie tot leven komt. Het concept vertelt een verhaal of vult een belangrijke behoefte in. En dit concept doorbreekt de digitale muren. Het geeft gestalte aan de gebruikerservaring over alle communicatiekanalen heen; de User Experience.

Aanpak

Wat is de ambitie van uw organisatie? Wat zijn de doelstellingen en wat wilt u bereiken en bij wie? Het doel is om zoveel mogelijk input te verzamelen om uw propositie onder woorden te brengen en door een sterk concept onderscheidend vermogen te ontwikkelen. De User Experience visualiseert dit idee.

Resultaat

We visualiseren uw unieke propositie in een scherp concept. Een concept dat de communicatiekanalen overstijgt en door een customer journey laat zien hoe het concept ervaren wordt door uw gebruikers! Het resultaat kan een presentatie zijn, een working demo of een moodfilm waarin het gebruik geïllustreerd wordt! Digitaal maakt het verschil.

Concepting Contact Neem contact op met Mariek Witlox

Proeftuin

Met uw hoofd in de cloud?

Neem geen risico's en bekijk onze benadering

Executive development-programma

Versterk uw ICT-besluitvorming
Voor het blog gezet

Blog

Voor het blog gezet

Frank Oeben
Frank Oeben