Frank Oeben Voortdurend aan het ontwikkelen +31(0)611310145

Content Services

Uw content
in goede handen

In het huidige digitale landschap is het een uitdaging om uw boodschap over te brengen. Vindbaarheid, beschikbaarheid en aantrekkelijkheid van de content zijn hierbij belangrijke elementen. Ook is het belangrijk om de content af te stemmen op het juiste medium en device, zodat u de juiste doelgroep bereikt. Ongeacht welk online kanaal of apparaat u hiervoor kiest, wij kunnen het proces van uw contentmanagement verbeteren en uit handen nemen.

Concept

Ordina Content Services (OCS) maakt, verbetert en publiceert content, zodat er een betere interactie ontstaat tussen uw merk en de klant. De content is beter zichtbaar en wordt beter gevonden. Bovendien wordt het proces op een efficiënte wijze uitgevoerd waardoor uw doelgroep altijd relevante en actuele content ziet. Onze werkwijze ondersteunt uw marketingafdeling op het snijvlak van marketing, creatie en technologie. 

Aanpak

Wij hebben gekozen voor het Contentmanagement Cyclus Model met specifieke aandacht voor: content collection, content creation, content publication en reporting & analytics. Zo kunnen wij het contentproces inrichten, optimaliseren of zelfs in zijn geheel overnemen. Wij beschikken over actuele kennis op het gebied van contentbeheer en ondersteunende softwareoplossingen (CMS-, CRM- systemen) waarmee wij zowel op tactisch als operationeel niveau inzetbaar zijn. Hierbij houden wij altijd het gedrag van uw doelgroep in het achterhoofd.

Resultaat

Met Ordina Content Services voert u de regie. Afhankelijk van de doelen die u zich stelt, zal door OCS: 

  • uw contentmanagementproces efficiënter ingericht worden;
  • uw content actueel zijn en blijven;uw dienstverlenging professioneler worden;
  • uw content blijvend aansluiten bij uw marketingstrategie, uw imago en uw huisstijl; 

Hierdoor zal: 

  • uw kanaal meer bezoekers trekken;
  • uw klant vinden wat hij zoekt;
  • uw naamsbekendheid toenemen;
  • uw online omzet toenemen.
Content Services Contact Neem contact op met Frank Oeben

Blog

Warning - content shock

Erik Brandsma
Erik Brandsma