Conversie

Stuur uw klanten
Minimaliseer afhaakpunten in de funnel

Er komen maandelijks 100.000 bezoekers op uw website. Is dat goed? De vraag is of dit relevante informatie is. Veel belangrijker is de vraag wat die bezoekers op uw site komen doen. Vullen ze een contactformulier in, kopen ze iets of downloaden ze een whitepaper? Kortom, wat is de conversie van uw site. Conversie gaat over het optimaal begeleiden van uw bezoekers naar een door u gesteld doel. De inrichting van dit proces, de zogeheten conversiefunnel, is van wezenlijk belang.

Concept

We helpen u uw conversiefunnel optimaal in te richten, drempels weg te nemen en meer sales of contactmomenten te genereren. Elke bezoeker is een potentiële klant (lead). De uitdaging is zoveel mogelijk potentiële klanten om te zetten naar actieve klantrelaties. Ofwel uw conversieratio te verhogen.

Oplossing

Het conversieplan geeft u inzicht in de knelpunten van uw conversiefunnel en stelt verbeterpunten voor. Sluit het gedrag van uw bezoeker aan op de doelstellingen die u wilt bereiken? Door het gedrag van de bezoekers te onderzoeken, krijgen we een goed beeld wat mogelijke aangrijpingspunten zijn om het succes van uw site te vergroten.

Aanpak

Samen met u brengen we een ideale conversiefunnel in kaart. Van idee tot visualisatie en als u dat wilt, tot aan de technische realisatie. Hierdoor wordt duidelijk waar winst te behalen is. Dit vertaalt zich in meer sales of contactmomenten en helpt uw business verder.

Conversie