Digital marketing

Verhoging van conversie door relevante content

Om uw online doelstellingen te halen, is een constante optimalisatie van de digital marketingactiviteiten van cruciaal belang. Hierbij wordt u bijgestaan door externe bureaus. Het succes van digital marketing ligt in de operationele activiteiten van de online afdeling zelf. De kern van succesvolle digital marketing is relevante content. Productcontent wordt binnen organisaties vaak geschreven door productmanagers vanuit een inside-out redenering. De online positionering is minder effectief door niet relevante content. We optimaliseren samen met u uw digitale marketingactiviteiten en zo wordt onze kennis binnen uw organisatie gewaarborgd.

SEO

Om goed vindbaar te zijn in de zoekmachines is het op juiste wijze inzetten van SEO (Search Engine Optimization) van groot belang. Ordina Consulting heeft een bewezen aanpak voor een succesvolle SEO-strategie. Daarbinnen zijn vier elementen van belang: content, techniek, social media en linkbuilding. Met deze vier elementen heeft Ordina Consulting een programma ontwikkeld om uw organisatie met SEO succesvol maken. Deze aanpak voeren we samen met u uit.

Converteren

Om uw conversie te optimalizeren, is het van belang dat uw bezoeker zo snel mogelijk zjin doel heeft bereikt. Daarvoor maken we gebruik van tools en toepassingen. Ordina Consulting beschikt over effectieve tools om uw online doelstellingen te bereiken. We kunnen u adviseren over de verbetering van uw conversie en de tools die u het beste kunt gebruiken.

Analyseren

Met een webanalysepakket kan snel een grote hoeveelheid data worden verkregen. Wat u nodig heeft zijn inzichten voor verbetering. Ordina Consulting helpt u dit inzicht te creëren door vier eenvoudige maar effectieve fases:

  1. vaststellen van doelstellingen en KPI’s
  2. instellen van uw webanalysepakket
  3. opstellen van KPI-dashboard
  4. analyseren van KPI’s en webanalyse-inzichten met vaststellen van verbetervoorstellen.
Digital marketing